OLYMPIAKOS

OLYMPIAKOS
Ιδρυθηκε το 1931, Πρωταθλητης 1967, 1969, 1971 ,Κυπελλουχος 1977

Τρίτη 29 Μαρτίου 2011

Ολυμπιακός: Επεξεργάζεται ονόματα υποψηφίων...

Νεοτερα σχετικα με προπονητη Η φυγή του Πάμπου Χριστοδούλου από τον Ολυμπιακό υποχρεώνει τη διοίκηση του σωματείου να κινηθεί εσπευσμένα για την εξεύρεση του νέου τεχνικού για τη νέα αγωνιστική περίοδο. Ο Μάριος Μάρκου (βοηθός του Πάμπου Χριστοδούλου) έχει αναλάβει το κοουτσάρισμα της ομάδας στους αγώνες μπαράζ στον όμιλο 5-8, όμως η διοίκηση θέλει να αναπληρώσει την κενή θέση το γρηγορότερο, ώστε το νέο αφεντικό της ομάδας να μπορεί να σχηματίσει άποψη για το έμψυχο δυναμικό της ομάδας, πριν από το φινάλε της τρέχουσας περιόδου.
Τα ονόματα που προτείνονται από μάνατζερς στον Ολυμπιακό καθημερινά αυξάνονται και οι διοικούντες το σωματείο του Τακτακαλά ξεκινούν από σήμερα την αξιολόγησή τους. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, προτάθηκαν μεγάλα ονόματα (μέχρι και πρώην προπονητή της Βαλένθια), όμως υπάρχουν και οι προτιμήσεις από πλευράς διοίκησης. Μία απ’ αυτές είναι κι αυτή του Ισραηλινού Έλι Γκούτμαν, με προϋπηρεσία σε Ένωση και ΑΕΛ. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο μάνατζερ του Ισραηλινού απάντησε στη διοίκηση του Ολυμπιακού πως ο πελάτης του έχει άλλη μια πρόταση από την Κύπρο (!) και έτσι θα πρέπει να αναμένει στο ακουστικό της. Επιδίωξη των διοικούντων τον Ολυμπιακό είναι η εξεύρεση έμπειρου και γνώστη του κυπριακού ποδοσφαίρου.

Μένει ο Έλντερ
Ο Ολυμπιακός αναμένεται να κάνει πράξη αυτό που ανέφερε τις προηγούμενες ημέρες, δηλαδή τη δημοσιοποίηση του συμβολαίου του Πάμπου Χριστοδούλου, ώστε να αποδείξει ότι είναι διάρκειας δύο χρόνων…
Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού, Πέτρος Σάββα, σε ραδιοφωνικές του δηλώσεις ξεκαθάρισε ότι αρχηγός της ομάδας τη νέα αγωνιστική περίοδο θα είναι ο Έλντερ Σόουζα (φωτογραφία), δίνοντας τέλος στα σενάρια που τον ήθελαν να ακολουθεί τον τέως προπονητή του. Το ίδιο αναμένεται να γίνει με τους Ζοάο Πάουλο και Παουλίνιο, με τους οποίους η διοίκηση θέλει να προβεί σε μονομερή ανανέωση των συμβολαίων τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου