OLYMPIAKOS

OLYMPIAKOS
Ιδρυθηκε το 1931, Πρωταθλητης 1967, 1969, 1971 ,Κυπελλουχος 1977

Τετάρτη 30 Μαρτίου 2011

Δικοί μας οι Σόουζα και Παουλίνιο!

Οι Έλντερ Σόουζα και Παουλίνιο θα φοράνε και του χρόνου τη φανέλα του Ολυμπιακού. Οι «μαυροπράσινοι» συζητούν με τον Ζοάο Πάολο, για επέκταση του συμβολαίου του. Αυτό ήταν το αποετέλεσμα του αποψινού… μυστικού δείπνου, ανάμεσα στους τρεις ποδοσφαιριστές και στους Πέτρο Σάββα και Νίκο Νουρή.Πρόεδρος και αντιπρόεδρος της ομάδας του Τακτακαλά, προγραμμάτισαν ραντεβού το βράδυ της Τρίτης, προκειμένου να κλείσουν τα σημαντικά αυτά κεφάλαια του μετεγγραφικού σχεδιασμού, ενόψει της νέας σεζόν.

Μετά τις συζητήσεις με τους ποδοσφαιριστές, ο Ολυμπιακός θα ενεργοποιήσει το δικαίωμα ανανέωσης με τους Σόουζα και Παουλίνιο, αφού οι δύο ποδοσφαιριστές είχαν υπογράψει πέρσι το καλοκαίρι, συμβόλαιο διάρκειας 1+1 χρόνο. Έτσι, μπαίνει τέλος στην οποιαδήποτε φημολογία είχε αναπτυχθεί, σχετικά με μετακίνησή τους στην ΑΕΛ.

Αναφορικά με τον Ζοάο Πάολο, για τον οποίο φημολογείται έντονα ενδιαφέρον από άλλες ομάδες (ανάμεσα σε αυτές η ΑΕΛ και ο ΑΠΟΕΛ), υπήρξε συζήτηση για επέκταση του συμβολαίου του και στις επόμενες ημέρες θα δοθεί συνέχεια στις διαπραγματεύσεις.ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΒΑΛΑΝΙΔΗ http://www.sentragoal.com.cy/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου