OLYMPIAKOS

OLYMPIAKOS
Ιδρυθηκε το 1931, Πρωταθλητης 1967, 1969, 1971 ,Κυπελλουχος 1977

Τρίτη 22 Μαρτίου 2011

«Το υπογράφω με κόκκινο μελάνι» !!!!!!!!!

Για όλα μίλησε σε σημερινή διάσκεψη Τύπου ο πρόεδρος του Ολυμπιακού Πέτρος Σάββα. Για το μεγάλο θέμα με τον Πάμπο Χριστοδούλου, για την αδικία που δέχθηκε η ομάδα του από την διαιτησία, για την σύσταση εταιρείας και την έντονη δυσαρέσκεια τους για τον τρόπο που συμπεριφέρθηκε η αστυνομία στον προπονητή τερματοφυλάκων των «μαυροπρασίνων», Ανδρέα Μαυρή.

Για το περιβόητο θέμα που δημιουργήθηκε με τον Πάμπο Χριστοδούλου ανέφερε:

«Η ΑΕΛ ήταν μία από τις ομάδες που είχαμε καλές σχέσεις όμως αυτό παύει να ισχύει από σήμερα. Δεν μας σεβάστηκαν, δελεάζουν τον προπονητή μας με ψηλά συμβόλαια και νομίζουν ότι μπορούν να αγοράσουν συνειδήσεις και ανθρώπους με τα λεφτά. Ο ίδιος ο Ανδρέας Σοφοκλέους σε συνάντηση που είχαμε πριν ένα μήνα όλοι οι πρόεδροι στην Λεμεσό ανέφερε ότι πρέπει να σταματήσουμε να ενοχλούμε προπονητές ή ποδοσφαιριστές άλλων ομάδων γιατί έτσι ψηλώνουν τα μπάτζετ. Λίγο καιρό μετά ο ίδιος ενοχλεί τον προπονητή μας. Και αυτό μπορούν να το επιβεβαιώσουν οι άλλοι 12 πρόεδροι που ήταν εκεί. Ο Πάμπος Χριστοδούλου είναι περιουσιακό στοιχείο του Ολυμπιακού και με αυτόν θα πορευτούμε στο μέλλον. Ο προπονητής μας έχει δύο χρόνια κλειστό συμβόλαιο και αυτό το υπογράφω με κόκκινο μελάνι αν θέλετε. Ως ένδειξη εκτίμησης για την μεγάλη προσφορά του στην ομάδα, πήρα την εξουσιοδότηση από όλους τους μετόχους και του κάναμε πρόταση για αυξημένες αποδοχές τη νέα περίοδο αλλά και πρόταση για επέκταση της συνεργασίας μας για ακόμα ένα χρόνο. Θα αυξήσουμε επίσης το μπάτζετ και θα του δώσουμε όλα εκείνα τα εχέγγυα έτσι ώστε να πετύχουμε το κάτι παραπάνω τη νέα χρονιά».

Σε ερώτηση για το αν νιώθει προδομένος η ενοχλημένος από την στάση του Πάμπου Χριστοδούλου τόνισε:

«Όχι δεν νιώθω προδομένος. Ο προπονητή μας θεωρούσε ότι θα έπρεπε κανονικά να βρισκόμαστε στην 4άδα αλλά και στα ημιτελικά. Θεωρεί ότι ήρθε η ώρα να πετύχει το κάτι παραπάνω και για αυτό εμείς του δίνουμε όλα τα εχέγγυα για δουλέψει τα επόμενα χρόνια».

Μετά ρωτήθηκε ότι από την στιγμή που ο προπονητής έχει συμβόλαιο γιατί έγινε συνάντηση μεταξύ των δύο και ότι αν έβγαινε ο ίδιος ο Πάμπος Χριστοδούλου να μιλήσει δεν θα υπήρχε θέμα.

«Και εγώ που συναντηθήκαμε του είπα ότι είμαι στεναχωρημένος που συζητάμε για αυτά τα πράγματα. Δεν μπορώ να πω όμως κάτι άλλο θα ήταν καλύτερα να ρωτήσετε τον ίδιο».

Σε ερώτημα για το πως θα αντιδράσουν σε περίπτωση που τελικά ο Κύπριος τεχνικός αποφασίσει να πάει στην ΑΕΛ επισήμανε: «Αν δεν θελήσει να τηρήσει το συμβόλαιο του δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι. Είμαστε ο Ολυμπιακός και θα συνεχίσουμε την πορεία μας».

Η εταιρεία και η διαιτησία

*Ο διοικητικός ηγέτης των «μαυροπρασίνων» εξέφρασε για άλλη μια φορά παράπονα για την αντιμετώπιση που είχε η ομάδα τους από τη διαιτησία ενώ στην διάσκεψη προβλήθηκε και DVD με φάσεις που αδικήθηκε ο Ολυμπιακός. Αδικηθήκαμε πολύ, θα έπρεπε να είμαστε σήμερα τόσο στην πρώτη τετράδα του πρωταθλήματος, όσο και στους τέσσερις του κυπέλλου. Ο Ολυμπιακός αίρει την εμπιστοσύνη του στην ΚΟΠ».

Τέλος ο Πρόεδρος Πέτρος Σάββα, ανάφερε ότι έχει εγκριθεί από το Σωματείο η σύσταση εταιρίας για διαχείριση του ποδοσφαιρικού τμήματος. Ήδη -όπως είπε- χθες έγινε η πρώτη συγκέντρωση 27 μετόχων της εταιρείας.
http://www.sport-fm.com.cy

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου