OLYMPIAKOS

OLYMPIAKOS
Ιδρυθηκε το 1931, Πρωταθλητης 1967, 1969, 1971 ,Κυπελλουχος 1977

Δευτέρα 28 Μαρτίου 2011

«Φτάνει με Πάμπο»

Οριστικά στα δικαστήρια θα λύσουν τις διαφορές τους, Ολυμπιακός και Πάμπος Χριστοδούλου, με την διοίκηση των «μαυροπρασίνων», να βάζει προσωρινά (αφού θα τα πουν στις αίθουσες των δικαστηρίων) τέλος στην διένεξη μεταξύ των δυο πλευρών. Μετά την σημερινή δημοσιοποίηση του συμβολαίου του Κύπριου τεχνικού, ο πρόεδρος της ομάδας, Πέτρος Σάββα έβαλε ένα τέλος στο ζήτημα της φυγής του Χριστοδούλου και τόνισε πως κοιτάνε την επόμενη μέρα. «Εγώ τιμώ τις υπογραφές μου. Το θέμα όμως τελείωσε. Πάνω από όλα ο Ολυμπιακός. Δεν επέλεξα αυτό το διαζύγιο. Άλλοι πρέπει να υπεύθυνοι των πράξεων τους. Θα γίνουν όλα τα ενδεδειγμένα πράγματα για να προστατευτούν τα συμφέροντα μας. Όλος ο κόσμος έχει αντιληφθεί τι έγινε», ανάφερε μεταξύ άλλων σε ραδιοφωνικές του δηλώσεις (Super ΣΠΟΡ).

Ο προγραμματισμός τρέχει στον Τακτακαλά, ενώ ήδη έχει αρχίσει το ψάξιμο για το νέο τεχνικό. Στον πάγκο της ομάδας, για το υπόλοιπο της χρονιάς θα είναι ο Μάριος Μάρκου, για τον οποίο περιμένουν το «οκ» από την Ομοσπονδία, αν θα μπορεί να είναι προπονητής για τις εναπομείναντες 6 αγωνιστικές.

Όσο αφορά στους ποδοσφαιριστές, ανανεώθηκε η συνεργασία με Σόουζα και Παουλίνιο, ενώ είναι στην αναμονή για τον Ντεντέ να επιστρέψει από την Αγκόλα, ώστε να ξεκαθαρίσει η περίπτωση του. Ο Ρούι Τζούνιορ θεωρείται ήδη παρελθόν, καθώς συνεχίζει ως τεχνικός διευθυντής στην ΑΕΛ.

ΕΚΤΑΚΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΜΕΛΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ

Ανακοίνωση εξέδωσε η διοίκηση για την Έκτακτη γενική Συνέλευση:

«Καλείσθε στην Έκτακτη Γενική Συνέλευση των μελών του Σωματείου η οποία θα γίνει την Πέμπτη, 7η Απριλίου 2011 και ώρα 7:00 μ.μ. στη Δημοσιογραφική Εστία, Λεωφόρος ΡΙΚ 12. Αγλαντζιά, Λευκωσία 2120.

Ημερησία Διάταξη:

«Παρουσίαση και έγκριση της Συμφωνίας Διαχείρισης της ποδοσφαιρικής ομάδας του Σωματείου με την υπό ίδρυση εταιρεία ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΛΙΜΙΤΕΔ»

Λόγω της σοβαρότητας του θέματος η παρουσία όλων των μελών είναι απαραίτητη.


Διοικητικό Συμβούλιο
Αθλητικού Σωματείου «ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ» Λευκωσίας»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου