OLYMPIAKOS

OLYMPIAKOS
Ιδρυθηκε το 1931, Πρωταθλητης 1967, 1969, 1971 ,Κυπελλουχος 1977

Παρασκευή 25 Μαρτίου 2011

Ανακοίνωση κατά Πάμπου

Ανακοίνωση εξέδωσε ο επίσημος Ολυμπιακός, με την οποία κατηγορεί ευθέως τον τέως προπονητή του, Πάμπο Χριστοδούλου. Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ συνήλθε εκτάκτως σήμερα και αξιολόγησε την κατάσταση όπως αυτή διαμορφώθηκε μετά την αναίτια άρνηση του προπονητή της ποδοσφαιρικής ομάδας να συνεχίσει να προσφέρει τις υπηρεσίες του στη βάσει του υπογεγραμμένου υπάρχοντος συμβολαίου του με τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ.

Το ΔΣ αισθάνεται την ανάγκη να πληροφορήσει τους φίλους και υποστηρικτές της ομάδας ότι λαμβάνονται όλα τα ενδεδειγμένα μέτρα ώστε αφενός μεν να διασφαλιστούν τα συμφέροντα του σωματείου και αφετέρου ότι έχουν ήδη τροχιοδρομηθεί ενέργειες τόσο για την εξεύρεση προπονητή όσο και την διευθέτηση των όποιων εκκρεμοτήτων υπάρχουν με τους ποδοσφαιριστές που πρέπει να παραμείνουν στο δυναμικό της ομάδας.

Περαιτέρω το ΔΣ αξιολόγησε σαν εξαιρετικά ανεύθυνη την στάση του κου Χριστοδούλου, ο οποίος συνεχίζει να επιδεικνύει μια πρωτοφανή αντιεπαγγελματική συμπεριφορά απέχοντας από τις συμβατικές του προπονητικές υποχρεώσεις προς την ομάδα. Πέραν του γεγονότος ότι εγκατέλειψε την ομάδα πριν την ολοκλήρωση των υποχρεώσεων της, ο κος Χριστοδούλου φροντίζει καθημερινά με τις ενέργειες του να θέτει υπό αμφισβήτηση τόσο τον επαγγελματισμό όσο και την ποιότητα του χαρακτήρα του.

Θέλουμε να προειδοποιήσουμε τόσο τον ίδιο όσο και σε όσους ασπάζονται τις μεθοδεύσεις και τις τακτικές του, ότι με τον ίδιο ένθερμο τρόπο που ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ και οι υποστηρικτές του απογείωσαν την δημοτικότητα του, με τον ίδιο έντονο τρόπο θα φροντίσουν να του ανταποδώσουν την αχαριστία με την οποία μας αντιμετώπισε. Ο κος Χριστοδούλου ήδη κρίθηκε και αξιολογήθηκε στην συνείδηση όχι μόνο των φίλων του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ αλλά και ολόκληρου του κυπριακού φίλαθλου κόσμου. Θα πρόσφερε μεγάλη υπηρεσία στον εαυτό του εάν έστω και την δωδεκάτη αντιληφθεί ότι θα ήταν καλό να συμπεριφερθεί σαν επαγγελματίας προπονητής τιμώντας τα όσα συμφώνησε.

Του υπενθυμίζουμε ότι οι ποδοσφαιριστές που μέχρι προχθές προπονούσε και κάποιους από τους οποίους φροντίζει να παρενοχλεί για αλλότριους σκοπούς, συνεχίζουν να προπονούνται στο Μακάρειο Στάδιο. Αυτό σε περίπτωση που επιθυμεί να τους χαιρετήσει όπως είθισται να πράττουν όλοι οι πολιτισμένοι προπονητές που αποχωρούν από μια ομάδα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου