OLYMPIAKOS

OLYMPIAKOS
Ιδρυθηκε το 1931, Πρωταθλητης 1967, 1969, 1971 ,Κυπελλουχος 1977

Πέμπτη 16 Ιουνίου 2011

Θέλει 80 χιλιάδες για Πάμπο!

Νέο σίριαλ πάει να δημιουργηθεί ανάμεσα στον Ολυμπιακό την ΑΕΛ και τον Πάμπο Χριστοδούλου. Όπως αποκαλύπτει η SPORTDAYέγινε την Τετάρτη το απόγευμα συνάντηση ανάμεσα στον πρόεδρο του Ολυμπιακού Πέτρο Σάββα και στον αντιπρόεδρο της ΑΕΛ Ανδρέα Γιάπα για να συζητήσουν τη διαφορά που προέκυψε σε σχέση με τη συνεργασία της ομάδας της Λεμεσού με τον Πάμπο Χριστοδούλου.

Ο Ολυμπιακός προσέβαλε στη δικαστική της ΚΟΠ τη συνεργασία αυτή και τη χαρακτήρισε αντιαθλητική συμπεριφορά. Η υπόθεση ήταν ορισμένη να δικαστεί το βράδυ της Τετάρτης αλλά από την στιγμή που διευθετήθηκε η συνάντηση ανάμεσα στα δύο σωματεία, ο Ολυμπιακός δέχθηκε να δοθεί αναβολή.

Στη διάρκεια της συζήτησης, ο Πέτρος Σάββα ζήτησε από την ΑΕΛ το ποσό των 80 χιλιάδων ευρώ για να αποσύρει την υπόθεση ενώ ο Ανδρέας Γιάπας επιφυλάχθηκε να απαντήσει αφού θα μεταφέρει το αίτημα στον πρόεδρο Ανδρέα Σοφοκλέους. Πολύ πιθανόν να γίνει συνάντηση των δύο προέδρων τη Δευτέρα 20 Ιουνίου για να ξεκαθαρίσει οριστικά το θέμα.

Δηλαδή, είτε η ΑΕΛ πληρώνει στον Ολυμπιακό τα χρήματα που θέλει, είτε το θέμα θα διευθετηθεί στην αίθουσα της δικαστικής με όλα τα σενάρια όμως να είναι πιθανά, αφού κύκλοι της ΚΟΠ λένε ότι πρόκειται για μια πολύ σοβαρή περίπτωση που δεν αποκλείει την τιμωρία ΑΕΛ και Πάμπου Χριστοδούλου στην περίπτωση πάντα που δικαιωθεί η θέση των «μαυροπρασίνων».

Μιχάλης Παπαγεωργίου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου