OLYMPIAKOS

OLYMPIAKOS
Ιδρυθηκε το 1931, Πρωταθλητης 1967, 1969, 1971 ,Κυπελλουχος 1977

Τετάρτη 1 Ιουνίου 2011

Προεδρος: «Αξιόπιστη λύση ο Μπονφίμ»

Οι ιθύνοντες της ομάδας γνώριζαν πολύ καλά τόσο τον Αντρέις Παβλόφς, όσο και τον Μάρκο Αουρέλιο, ενώ τώρα αποκτούν έναν παίκτη, τον οποίο είδε αγωνιζόμενο ο πρόεδρος.



Ένας από αυτούς που άρεσαν στον Πέτρο Σάββα είναι ο 28χρονος Βραζιλιάνος κεντρικός αμυντικός Λεονάρτο Αγκούστο Μπονιφάτσιο ή Λέο Μπονφίμ.



Ο διοικητικός ηγέτης των μαυροπρασίνων είδε αγωνιζόμενο τον παίκτη με τα χρώματα της Μποαβίστα γ΄ κατηγορίας κατά το ταξίδι του στην Πορτογαλία και εγκρίθηκε από τον προπονητή Νίκο Παπαδόπουλο. Οι δύο πλευρές συμφώνησαν σ’ όλα προφορικά και απλά απομένει το τυπικό μέρος.



Δηλαδή να αποστείλει ο παίκτης υπογεγραμμένο το συμβόλαιό του. Πριν την Μποαβίστα, ο παίκτης αγωνίστηκε μεταξύ άλλων στις Ολύμπια Λουμπιάνα, Κοντομάρ, Βιτόρια Σεντουμπάλ και Πορτουγκέζα.


«Είναι ψηλό παιδί (1,88), δυνατός, και θα είναι μια αξιόπιστη λύση», είπε στους συνεργάτες του ο πρόεδρος.
Την ίδια ώρα ανοιχτό παραμένει το ενδεχόμενο μεταγραφής του Στέλιου Ηλιάδη. Ο Ελλαδίτης μέσος του Ηρακλή ανέφερε στη διοίκηση του Ολυμπιακού ότι θα δώσει την απάντησή του μέχρι αύριο.

Από κει και πέρα δύσκολη έως ανέφικτη είναι η μεταγραφή του Θανάση Κωστούλα. Ο κεντρικός αμυντικός της Ξάνθης συζήτησε με τον Παπαδόπουλο το ενδεχόμενο μεταγραφής του στον Ολυμπιακό και το πρόβλημα που τον απασχολεί είναι η μετακόμιση της οικογένειάς του στην Κύπρο.



Έτσι, μάλλον προς ναυάγιο οδεύει η περίπτωση του 35χρονου Ελλαδίτη αμυντικού. Στο μεταξύ, ο νεαρός άσος του Ολυμπιακού Βαλάντης Καπαρτής μεταγράφηκε ως δανεικός στον Χαλκάνορα.
«Τσεκαρισμένη» είναι και η επόμενη μεταγραφική κίνηση του Ολυμπιακού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου