OLYMPIAKOS

OLYMPIAKOS
Ιδρυθηκε το 1931, Πρωταθλητης 1967, 1969, 1971 ,Κυπελλουχος 1977

Πέμπτη 2 Ιουνίου 2011

Δύο «ναι», μία αναμονή και ένα «δεν νομίζω»

Ο Πέτρος Σάββα κατά τη σημερινή (02/06) συνέντευξη Τύπου, μίλησε για τα μετεγγραφικά θέματα του Ολυμπιακού. Ο πρόεδρος των «μαυροπρασίνων» είπε ότι ο Παβλόφς έχει ήδη υπογράψει (πρώτη επίσημη τοποθέτηση για υπογραφή συμβολαίου), με τον Μάρκο Αουρέλιο υπάρχει κατ' αρχήν συμφωνία, ενώ έχει σταλεί συμβόλαιο στο Λέο Μπονφίμ και αναμένεται η απάντησή του.Όσο για την περίπτωση του Σέζαρ Κάστρο, η δήλωσή του ήταν η εξής: «Δεν νομίζω πως θα έρθει αυτός ο ποδοσφαιριστής στην Κύπρο». Τέλος, αποκάλυψε ότι σχετικά με τον Ηλιάδη, ο ποδοσφαιριστής προσπαθεί να εξασφαλίσει καλύτερη προσφορά από τους «μαυροπράσινους», αλλά -όπως είπε- δεν πρόκειται να συμβεί κάτι τέτοιο.

Αναφορικά με τον Ζοάο Πάολο, είπε: «Δεν θέλω να πω τίποτα περισσότερο σχετικά με τη μη μετακίνησή του στην Ομόνοια, αφού έχουμε ήδη κοινοποιήσει ανακοίνωση για το θέμα αυτό. Δεν λυπήθηκα που δεν έγινε η μετεγγραφή. Αντίθετα, όλοι είμαστε χαρούμενοι, αφού κατά πάσα πιθανότητα θα έχουμε και στη νέα αγωνιστική περίοδο, τη μεγάλη μας δύναμη στην επίθεση . Πιστεύω ότι ο Ζοάο Πάολο είναι ποδοσφαιριστής των 15 γκολ σε κάθε σεζόν».

Ο ίδιος είπε ότι μέχρι τη Δευτέρα θα περιμένουν να πάρουν την απάντηση του Πορτογάλου επιθετικού, κατά πόσο θα συνεχίσει στον Ολυμπιακό . Αυτό γιατί εξακολουθεί να ισχύει η ρήτρα στο συμβόλαιό του και δεν αποκλείεται να βρεθεί άλλη ενδιαφερόμενη ομάδα. Αν αποφασίσει να παραμείνει στο ρόστερ των «μαυροπρασίνων», υπάρχει έτοιμο αναπροσαρμοσμένο συμβόλαιο και πιθανότατα θα παύσει να ισχύει η ρήτρα των 150.000 ευρώ.

Η συνέντευξη Τύπου, όμως, δεν έγινε για τα μετεγγραφικά του Ολυμπιακού, αλλά το κύριο θέμα της ήταν άλλο. Την Κυριακή θα τελεστεί θρησκευτικό μνημόσυνο στην εκκλησία Χρυσαλιννιώτισσας, στη μνήμη των πεσόντων αγωνιστών μελών του σωματείου, οι οποίοι υπερασπίστηκαν την ελευθερία της Κύπρου. Αυτή είναι μία από τις ενέργειες που θα προβεί το πρωτευουσιάνικο σωματείο, στο πλαίσιο των 80 χρόνων από την ίδρυσή του.

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου, ο Νίκος Νουρής έκανε αναφορά στην προσφορά του συλλόγου στους αγώνες του Έθνους, στέλνοντας το μήνυμα ότι ο Ολυμπιακός δεν είναι απλώς ένα ποδοσφαιρικό σωματείο, αλλά παραμένει πάντοτε εθνικό σωματείο
ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΒΑΛΑΝΙΔΗ sentragoal.com.cy

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου