OLYMPIAKOS

OLYMPIAKOS
Ιδρυθηκε το 1931, Πρωταθλητης 1967, 1969, 1971 ,Κυπελλουχος 1977

Σάββατο 18 Ιουνίου 2011

Μεσάζων ο Κουτσοκούμνης

Αρχές της επόμενης βδομάδας, πιθανόν τη Δευτέρα, θα πραγματοποιηθεί συνάντηση μεταξύ ανθρώπων της ΑΕΛ και του Ολυμπιακού για να διευθετηθούν οριστικά οι εκκρεμότητες που δημιουργήθηκαν μετά τη φυγή του Πάμπου Χριστοδούλου από τον Ολυμπιακό και την πρόσληψή του από τη λεμεσιανή ομάδα.

Είναι γνωστές οι τελευταίες εξελίξεις, όπου η ομάδα του Τακτακαλά… απείλησε με προσφυγή εάν δεν αποζημιωθεί με ένα συγκεκριμένο ποσό. Η «χρυσή τομή» πρέπει να βρεθεί άμεσα πριν δημιουργηθεί σοβαρό πρόβλημα, το οποίο θα επηρεάσει την ομάδα της Λεμεσού, καθώς η τιμωρία σε μία τέτοια περίπτωση είναι αυστηρή για τον τεχνικό της ΑΕΛ.

Σύμφωνα με πληροφορίες μας, στη συνάντηση που προγραμματίζεται για την ερχόμενη Δευτέρα, θα δώσει το παρών του ο πρόεδρος της ΚΟΠ, Κωστάκης Κουτσοκούμνης για να βοηθήσει στην εξεύρεση λύσης που θα είναι προς το συμφέρον και των δύο σωματείων.

Ο πρόεδρος της ΚΟΠ θα συζητήσει με τους προέδρους των δύο ομάδων Ανδρέα Σοφοκλέους και Πέτρο Σάββα που θα παρευρεθούν εκεί και θα προσπαθήσει από τη δική του μεριά να δώσει λύση στο πρόβλημα.

Οι πληροφορίες που έχουμε είναι ότι υπάρχει θετικό κλίμα και διάθεση από τις δύο πλευρές για να συμφωνήσουν. Το πιθανότερο σενάριο είναι ότι ο πρόεδρος της ΑΕΛ θα χρειαστεί να δώσει ένα ποσό στον Ολυμπιακό για να λήξει το όλο θέμα, αρκεί το ποσό αυτό να είναι στα πλαίσια της λογικής.

Ο Ολυμπιακός φέρεται να ζητά 80 χιλιάδες και η ΑΕΛ να δίνει 40. Ενδεχομένως οι δύο πλευρές να συμφωνήσουν με ένα ενδιάμεσο ποσό. Είναι αυτονόητο ότι ο ισχυρός άνδρας της ΑΕΛ δεν θέλει σε καμία περίπτωση να δημιουργηθεί πρόβλημα με τον προπονητή της ομάδας του, γι’ αυτό και θα μεριμνήσει να διευθετήσει το ζήτημα που προέκυψε από τη μέρα που προσλήφθηκε ο Πάμπος Χριστοδούλου.

Άλλωστε σε αντίθετη περίπτωση, η τιμωρία που προνοείται είναι αυστηρή και θα κάνει… ζημιά τόσο στην ΑΕΛ όσο και στον προπονητή της.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου