OLYMPIAKOS

OLYMPIAKOS
Ιδρυθηκε το 1931, Πρωταθλητης 1967, 1969, 1971 ,Κυπελλουχος 1977

Πέμπτη 16 Ιουνίου 2011

Ο Αουρέλιο και τα πλέι οφ

Ένα από τα θέματα που απασχολούν τους διοικούντες τον Ολυμπιακό είναι το πότε θα απελευθερωθεί ο Μάρκο Αουρέλιο από τις υποχρεώσεις του με την Βέροια. Ακόμη δεν έγινε γνωστό το πότε θα γίνουν τα πλέι οφ στην Football League, ενώ στον «αέρα» βρίσκεται η συμμετοχή της «βασίλισσας του Βορρά». Αυτός είναι και ο λόγος που δεν ανακοινώνεται από τη διοίκηση, παρά το γεγονός ότι υπάρχει κοντράτο. Επιθυμία του Νίκου Παπαδόπουλου είναι να έχει τον ποδοσφαιριστή στη διάθεσή του, με την έναρξη της προετοιμασίας που είναι ορισμένη για την 4η Ιουλίου ή τουλάχιστον τις αμέσως επόμενες ημέρες.

Αν προκύψει καθυστέρηση ελέω μπαράζ, όμως, πάρθηκε η απόφαση να διαμορφωθεί το πρόγραμμα εκγύμνασης του Βραζιλιάνου αριστερού μπακ. Θα του παραχωρηθεί άδεια για ξεκούραση και θα ενταχθεί στις προπονήσεις σε κατοπινό στάδιο (όπως συμβαίνει σε ομάδες που έχουν στις τάξεις τους διεθνείς, που συμμετέχουν σε μεγάλες διοργανώσεις, π.χ. Μουντιάλ ή Euro).

Όσον αφορά στον Ροντρίκο Ριμπέιρο, παρατηρείται στασιμότητα στην περίπτωση αποδέσμευσής του. Ο Βραζιλιάνος σέντερ μπακ επιθυμεί την παραμονή του, ενώ δεν είχε αποδεχτεί τη μείωση απολαβών που του πρότεινε το σωματείο της Λευκωσίας. Γίνεται κατανοητό ότι από τη στιγμή που υπάρχει συμβόλαιο, το οποίο λήγει με το τέλος της αγωνιστικής περιόδου 2011-12, δεν είναι το πιο εύκολο εγχείρημα να τον αποδεσμεύσουν.

Επίσης, το θέμα του Έλντερ ντε Σόουζα δεν λέει να τελειώσει. Το τελευταίο διήμερο αναλώθηκε πολύς χρόνος από τους ιθύνοντες του Ολυμπιακού, προκειμένου να δοθεί λύση στο πρόβλημα που αντιμετωπίζει ο Πορτογάλος ποδοσφαιριστής. Υπενθυμίζουμε ότι η σύζυγός του δεν μπορεί να εξασφαλίσει άδεια για ακόμη ένα χρόνο από την εργασία της και αυτό αποτελεί εμπόδιο για την παραμονή του 34χρονου μέσου. Η διοίκηση προσπάθησε με διάφορους τρόπους να ξεπεραστεί ο «σκόπελος», αλλά μέχρι χθες δεν κατέστη δυνατό.

Αυτή είναι η μία από τις δύο εκκρεμότητες που υπάρχουν στο ρόστερ, αφού αν φύγει ο Σόουζα θα χρειαστεί οπωσδήποτε να βρεθεί ο αντικαταστάτης του στο χώρο του κέντρου. Η άλλη εκκρεμότητα που υπάρχει, είναι η εξεύρεση του κεντρικού αμυντικού. Μετά το «ναυάγιο» με τον Αλεχάντρο Θαμόρα, η ιβηρική χερσόνησος (Πορτογαλία και Ισπανία) συγκεντρώνει και πάλι τις προτιμήσεις του Νίκου Παπαδόπουλου, χωρίς να σημαίνει ότι δεν εξετάζονται στόπερ από άλλες χώρες.ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΒΑΛΑΝΙΔΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου