OLYMPIAKOS

OLYMPIAKOS
Ιδρυθηκε το 1931, Πρωταθλητης 1967, 1969, 1971 ,Κυπελλουχος 1977

Τρίτη 28 Ιουνίου 2011

«Θα… ζημιωθεί ο Ζοάο Πάολο»

Στο Αζερμπαϊτζάν θα συνεχίσει πολύ πιθανό την καριέρα του, ο Ζοάο Πάολο Στον Ολυμπιακό αναμένουν εντός των επόμενων ημέρων να καταβληθεί η ρήτρα από την Λάνκαραν του Αζερμπαϊτζάν και ήδη είναι στο ψάξιμο για τον αντικαταστάτη του.

«Ισχύει ότι έχουμε πρόταση. Αν η συγκεκριμένη ομάδα μέχρι την Παρασκευή καταβάλει την ρήτρα, ο Ζοάο Πάολο θα είναι ελεύθερος. Ο ποδοσφαιριστής φαίνεται να τα έχει βρει με την ομάδα. Ο Ολυμπιακός έχει ήδη ξεκινήσει διαδικασίες για να αναπληρώσει το κενό του. Έδωσε δείγματα γραφής με τα γκολ που πέτυχε την προηγούμενη χρονιά. Ο Ολυμπιακός δεν πρόκειται να σταματήσει εδώ. Θεωρώ ότι ο ποδοσφαιριστής έχει πειραχτεί από την ψιθυρολογία. Υπήρξε λανθασμένος τρόπος χειρισμού από τον μάνατζερ του και θα βγει ζημιωμένος. Ο ποδοσφαιριστής, είναι επηρεασμένος και ψυχολογικά, γιατί μίλησε με δύο ομάδες στην Κύπρο και δεν κατάφερε να πάρει μεταγραφή» ανέφερε στον Super ΣΠΟΡ FM, ο αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού, Νίκος Νουρής.

Για την πρόταση σε μείωση απολαβών στον Ντουάρτε:

«Ο Ολυμπιακός διαχειρίζεται με σύνεση τον προϋπολογισμό του. Φροντίζουμε να μειώσουμε τα προβλήματα μας. Προτείναμε μείωση σε κάποιους ποδοσφαιριστές. Ένας από αυτούς είναι ο Ντουάρτε. Το θέμα χειρίζεται ο πρόεδρος. Κάνουμε αυτό που κάνουν οι υπόλοιπες ομάδες».



Ανδρέας Ανδρέουhttp://sport-fm.com.cy/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου