OLYMPIAKOS

OLYMPIAKOS
Ιδρυθηκε το 1931, Πρωταθλητης 1967, 1969, 1971 ,Κυπελλουχος 1977

Τετάρτη 29 Ιουνίου 2011

Ολυμπιακός: Ο Μάχοπ ήταν στα υπόψη, αν έφευγε… ο Καϊάδο Δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμη του Σιρίλ Καλί

Λίγες ώρες μετά την ανακοίνωση της αποχώρησης του Ζοάο Πάουλο από τον Ολυμπιακό, γνωστοποιήθηκε η σύναψη συνεργασίας με τον Κλεμέντ Μάχοπ. Αρκετοί (ανάμεσά τους και ο γραφών) έκαναν τη σκέψη ότι οι διοικούντες των «μαυροπρασίνων» περίμεναν την εξέλιξη αυτή και είχαν έτοιμο τον ποδοσφαιριστή.

Όπως μας λέχθηκε, από επίσημα χείλη όντως ο Μάχο ήταν από καιρό στα υπόψη, όχι όμως σε περίπτωση φυγής του Πορτογάλου. Ο Καμεζουνέζος επιθετικός ήταν στη λίστα της τεχνικής ηγεσίας ως ένας από τους υποψηφίους για τα εξτρέμ της επίθεσης και στην περίπτωση που θα αποχωρούσε ο Νταβίντ Καϊάδο, για τον οποίο φήμες τον ήθελαν μεταγραφικό στόχο άλλων ομάδων.

Όσον αφορά στον τελευταίο, τα δεδομένα παραμένουν τα ίδια. Ο μάνατζερ του Πορτογάλου ποδοσφαιριστή έχει αναφέρει στους διοικούντες της ομάδας ότι υπάρχει ενδιαφέρον από ομάδα του Βελγίου και άλλη μια ομάδα του εξωτερικού, όμως, σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση, ακόμη δεν έχει φθάσει πρόταση στα γραφεία της ομάδας.

Μέχρι την Παρασκευή (01/07) θα πρέπει να ξεκαθαρίζουν και τα θέματα των Ριμπέιρο και Ντουάρτε, καθώς από Δευτέρας ξεκινάει ο προγραμματισμός της ομάδας για τη νέα χρονιά.

www.kathimerini.com.cy

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου