OLYMPIAKOS

OLYMPIAKOS
Ιδρυθηκε το 1931, Πρωταθλητης 1967, 1969, 1971 ,Κυπελλουχος 1977

Πέμπτη 30 Ιουνίου 2011

Ναυαγεί του Καλί Σιρίλ

Προς ναυάγιο οδηγείται η απόκτηση του Γάλλου αμυντικού Καλί Σιρίλ στον Ολυμπιακό Λευκωσίας, εξέλιξη που φέρνει μικροαναστάτωση στον προγραμματισμό της ομάδας. Οι
ιθύνοντες των «μαυροπράσινων» είχαν ως γνωστό συμφωνήσει σε όλα την προηγούμενη εβδομάδα με το Γάλλο αμυντικό της Βέροιας και περίμεναν από τον Σιρίλ ότι θα στείλει υπογεγραμμένο το συμβόλαιό του μέχρι την προηγούμενη Κυριακή. Η διοίκηση του Ολυμπιακού επικοινώνησε με τον παίκτη και του λέχθηκε ότι θα αναμένει το συμβόλαιο μέχρι τα μέσα της εβδομάδας αλλά κάτι τέτοιο δεν έγινε ποτέ. Μάλιστα ο Γάλλος δεν έχει δώσει σημεία ζωής το τελευταίο 24ωρο και έτσι Πέτρος Σάββα και Νίκος Παπαδόπουλος είναι αναγκασμένοι να ψάξουν προς άλλη κατεύθυνση και μάλιστα το συντομότερο δυνατό, αφού εντός της ερχόμενης εβδομάδας αρχίζουν τα εργομετρικά και οι προπονήσεις για την ομάδα του Τακτακαλά.

Η απόκτηση ενός κεντρικού αμυντικού που θα βοηθήσει την ομάδα ήταν από τα σημαντικά στοιχήματα που είχαν βάλει διοίκηση και τεχνική ηγεσία και όλοι ανέμεναν ότι στο πρόσωπο του Καλί Σιρίλ θα έβρισκαν την επιθυμητή λύση. Από τη στιγμή όμως που κάτι τέτοιο δεν θα γίνει, πάνε για άλλες λύσεις, με τον κατάλογο ποδοσφαιριστών που είχαν προταθεί να ανοίγει εκ νέου, έτσι ώστε να εξεταστούν περιπτώσεις που είχαν είτε απορριφθεί είτε δεν προχώρησαν για διάφορους λόγους.

Παράλληλα δεν θα πρέπει να αποκλειστεί ένα σενάριο που μπορεί να παίξει για την άμυνα και αφορά την παρουσία του Κάστρο στα στόπερ, μια και ο παίκτης από τη Βενεζουέλα έχει την ευχέρεια να αγωνιστεί στη θέση αυτή. Αν γίνει κάτι τέτοιο, τότε ο προπονητής του Ολυμπιακού μπορεί να κοιτάξει και στην αγορά των αμυντικών χαφ, για να προκύψει από εκεί η τελευταία μεταγραφική κίνηση στον Ολυμπιακό.



Άλκης Μπότσος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου