OLYMPIAKOS

OLYMPIAKOS
Ιδρυθηκε το 1931, Πρωταθλητης 1967, 1969, 1971 ,Κυπελλουχος 1977

Τρίτη 7 Ιουνίου 2011

Ζήτησε παράταση ο Έλντερ Σόουζα

Ένα αίτημα του Έλντερ Σόουζα στη διοίκηση του Ολυμπιακού, ήταν αρκετό για να αναπτύξει φημολογία σχετικά με αποχώρησή του από την ομάδα του Τακτακαλά! Με το που διέρρευσε ότι ζήτησε να καθυστερήσει λίγες ημέρες την επιστροφή του στην Κύπρο, οι φήμες άρχισαν να «οργιάζουν», κυρίως στο Διαδίκτυο.Επικοινωνήσαμε με τον αντιπρόεδρο του σωματείου, Νίκο Νουρή, ώστε να μας διαφωτίσει για το τι ισχύει: «Δεν έχει προκύψει θέμα αποχώρησης του Έλντερ Σόουζα. Ο ποδοσφαιριστής μάς ενημέρωσε ότι αντιμετωπίζει οικογενειακό πρόβλημα, γι' αυτό και ζήτησε παράταση σχετικά με την επιστροφή του στην Κύπρο. Ίσως χάσει την έναρξη των εργομετρικών εξετάσεων (σ.σ.: είναι ορισμένες για τις 27 Ιουνίου)».

Ο ίδιος αναφέρθηκε και στις εξελίξεις, οι οποίες αφορούν στην ενίσχυση του Ολυμπιακού: «Βρισκόμαστε κοντά στην ολοκλήρωση του μετεγγραφικού μας πλάνου. Όταν επιτευχθεί συμφωνία με κεντρικό αμυντικό (σ.σ.: Κωστούλας ή άλλος), τότε ίσως γίνει ακόμη μία μετεγγραφή».

Ο Νίκος Νουρής τόνισε ότι αν θα προχωρήσουν σε απόκτηση άλλου ποδοσφαιριστή, πέραν του σέντερ μπακ, θα αφορά στο αριστερό άκρο της μεσαίας γραμμής. «Αρχικά ο σχεδιασμός που είχαμε κάνει συμπεριλάμβανε τη θέση αυτή. “Μετρώντας τα κουκιά μας”, όμως, θέσαμε σε προτεραιότητα τις υπόλοιπες θέσεις. Για τον αριστερό μέσο, αποφασίσαμε να υπερβούμε τον προϋπολογισμό μας μόνο εάν βρεθεί ο ποδοσφαιριστής ο οποίος θα πείθει ότι μπορεί να δώσει το κάτι παραπάνω».

Αναφορικά με το θέμα της ανακοίνωσης της συμφωνίας με τον Μάρκο Αουρέλιο, ίσως καθυστερήσει. Αυτό γιατί παραμένει άγνωστο το πότε (και αν) θα αρχίσουν οι αγωνιστικές υποχρεώσεις που έχει με τη Βέροια για τα πλέι οφ της Football League. Χθες (06/06) έγινε δεκτό το αίτημα της ΠΑΕ ΟΦΗ και πλέον μέχρι την 7η Ιουλίου απαγορεύεται να γίνει επικύρωση της βαθμολογίας της Football League.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου