OLYMPIAKOS

OLYMPIAKOS
Ιδρυθηκε το 1931, Πρωταθλητης 1967, 1969, 1971 ,Κυπελλουχος 1977

Κυριακή 19 Ιουνίου 2011

Θέλουν τον Ζιοάο αλλά δεν καίγονται(Aρλουμπες των λεμεσιανων)

Μπορεί ο Πάμπος Χριστοδούλου να ήθελε από την πρώτη μέρα που ήλθε στην ΑΕΛ, να έχει μαζί του στην νεα χρονιά τον Ζιοάο Πάολο, ωστόσο στην ΑΕΛ δεν καίγνονται για την απόκτηση του Πορτογάλου, νοουμένου ότι στον Ολυμπιακό θα συνεχίσουν να συζητούν για παράλογες συμφωνίες και να έχουν παράλογες απαιτήσεις.

Η περίπτωση απόκτησης του Ζιοάο Πάολο φαντάζει πάντως αυτή την στιγμή σαν πολύ πιθανή. Σαν δεδομένο υπάρχει η αδυναμία του Ολυμπιακού να ανταποκριθεί στο συμβόλαιο του, ενώ δεδομένη φαίνεται να είναι και η επιθυμία του ίδιου του ποδοσφαιριστή, να αλλάξει στρατόπεδο.

Αν λοιπόν ΑΕΛ και Ολυμπιακός καταφέρουν να φτάσουν σε μια συμφωνία εφ όλης της ύλης, η οποία συμφωνία θα χαρακτηρίζεται σαν win win situation, τότε ταυτόχρονα θα διευθετηθεί το θέμα που προέκυψε με τον Πάμπο Χριστοδούλου, η ΑΕΛ θα αποκτήσει τον Ζιοάο Πάολο, κι΄ο Ολυμπιακός θα τσεπώσει ένα σεβαστό ποσό και ίσως και κάτι άλλο.

Σε διαφορετική περίπτωση όλα θα μείνουν σε εκκρεμότητα και το θέμα Πάμπου Χριστοδούλου θα διευθετηθεί στην αίθουσα της δικαστικής και ίσως και κάποιου πολιτικού δικαστηρίου.http://www.lemesos-blog.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου