OLYMPIAKOS

OLYMPIAKOS
Ιδρυθηκε το 1931, Πρωταθλητης 1967, 1969, 1971 ,Κυπελλουχος 1977

Δευτέρα 20 Ιουνίου 2011

Αναμένουν την υπογραφή...

«Έχει αποσταλεί συμβόλαιο σε κεντρικό αμυντικό και περιμένουμε ανά πάσαν στιγμήν να μας το στείλει υπογεγραμμένο. Όνομα; Θα αστειεύεστε. Θα το μάθετε από την επίσημη ιστοσελίδα του Ολυμπιακού, αν υπογράψει ο ποδοσφαιριστής. Αυτό ίσως προκύψει απόψε (σ.σ.: χθες το βράδυ)». Αυτά μας μετέφεραν χθες «μαυροπράσινα» αρμόδια χείλη.Στον Τακτακαλά, λοιπόν, βρίσκονται πολύ κοντά στην ολοκλήρωση του αρχικού τους μετεγγραφικού πλάνου. Αφού δεν προέκυψε κάτι κατά τη χθεσινή ημέρα, ίσως σήμερα ή αύριο να υπάρξουν νεότερα. Πληροφορίες μας, πάντως, αναφέρουν ότι ο Νίκος Παπαδόπουλος έριξε δίκτυα τις τελευταίες ημέρες στην Ελλάδα. Εντόπισε, λένε, δύο ποδοσφαιριστές, που πιστεύει ότι μπορούν να αποτελέσουν ιδανικές λύσεις.

Η απόκτηση ενός ακόμη αμυντικού, θεωρείται υπέρ-σημαντική από τον τεχνικό των «μαυροπρασίνων». Δεν είναι καθόλου τυχαίο, άλλωστε, το ότι συνάντησε μεγαλύτερα εμπόδια στην απόκτηση του σέντερ μπακ, σε σχέση με τις υπόλοιπες θέσεις, που καλείτο να βρει λύσεις για την ομάδα του. Το επόμενο μετεγγραφικό απόκτημα προορίζεται για ηγέτης στα μετόπισθεν, αλλά θα πρέπει οι απαιτήσεις του να μην αποτελέσουν σκόπελο για την απόκτησή του.

Η δυσκολία εξεύρεσης ποδοσφαιριστή που να πληροί αυτά τα κριτήρια, θεωρείται πάντοτε δεδομένη. Ας μην ξεχνάει κανείς ότι οι «μαυροπράσινοι» βρίσκονταν μία ανάσα από την απόκτηση των Θανάση Κωστούλα και Αλεχάντρο Θαμόρα, αλλά η δουλειά «χάλασε» την τελευταία στιγμή.

Ενώ γίνεται λόγος για το κλείσιμο των μετεγγραφών, όμως, τα πορτογαλικά Μέσα συνεχίζουν να γράφουν για ενδιαφέρον της Λεχ Πόζναν για τον Καϊάδο. Από την πλευρά της διοίκησης, λένε ότι δεν έχουν ιδέα για τα δημοσιεύματα και συνεπώς δεν έχει τεθεί θέμα μετεγγραφής του Πορτογάλου στην πολωνική ομάδα. ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΒΑΛΑΝΙΔΗ sentragoal.com.cy

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου