OLYMPIAKOS

OLYMPIAKOS
Ιδρυθηκε το 1931, Πρωταθλητης 1967, 1969, 1971 ,Κυπελλουχος 1977

Δευτέρα 6 Ιουνίου 2011

Αναμένει… Κωστούλα για να θωρακίσει και την άμυνα

Βλέποντας ένα-ένα τα κενά αναπληρώνονται στο ρόστερ φέρνει τη διοίκηση των μαυροπρασίνων σε συνεννόηση με τον Νίκο Παπαδόπουλο να διοχετεύει όλη την έμφαση της στη θετική ολοκλήρωση της υπόθεσης Θανάση Κωστούλα.

Ο έμπειρος αμυντικός αποτελεί τη διακαή επιθυμία της τεχνικής ηγεσίας για τη καλύτερη δυνατή θωράκιση του κέντρου της άμυνας. Ο ελλαδίτης έχει ήδη στα χέρια του πρόταση συνεργασίας για ένα χρόνο και φέρεται να επιφυλάχτηκε ν΄ απαντήσει για να το σκεφτεί. Λόγω της προχωρημένης ηλικίας του παίχτη του έγινε πρόταση συνεργασίας για ένα χρόνο και όπως τονίζουν οι της μαυροπράσινης διοίκησης και αυτή η εκκρεμότητα θα έχει αίσιο τέλος εντός της εβδομάδας.

Από κει και έπειτα στο θέμα Ζοάο Πάολο, αυτή την εβδομάδα θα γίνει μια επικοινωνία με τον παίχτη ώστε να οριστικοποιηθεί η συνέχιση της συνεργασίας. Ο Πορτογάλος πρώτος σκόρερ της ομάδας έχει ακόμη ένα χρόνο συμβόλαιο και από ό,τι φαίνεται θα παραμένει για να τιμήσει το συμβόλαιο του.

Εν κατακλείδι ν΄ αναφέρουμε πως οι ποδοσφαιριστές θα αρχίσουν να επιστρέφουν σταδιακά στη Κύπρο περί του τέλει του τρέχοντος μηνός ώστε ν΄ αρχίσουν να παίρνουν από εργομετρικές εξετάσεις. Η επίσημη πρώτη είναι ορισμένη για τη Παρασκευή 1η Ιουλίου και όπως προ καιρού ανακοινώθηκε το βασικό στάδιο προετοιμασίας θα γίνει στ Ελατοχώρι από την Τρίτη 19 Ιουλίου - 31 Ιουλίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου