OLYMPIAKOS

OLYMPIAKOS
Ιδρυθηκε το 1931, Πρωταθλητης 1967, 1969, 1971 ,Κυπελλουχος 1977

Τρίτη 28 Ιουνίου 2011

Ανακοίνωση για Ζοάο Πάολο

Το δ.σ του Ολυμπιακού Λευκωσίας θέλει να ενημερώσει και να ξεκαθαρίσει στους φίλους της ομάδας και τα Μ.Μ.Ε για το πώς έχει εξελιχθεί το θέμα με τον Ζοάο Πάολο. Ο ποδοσφαιριστής είχε δηλώσει πριν από δύο βδομάδες ότι στην Κύπρο θα επέστρεφε μόνο για τον Ολυμπιακό μετά τη γνωστή κατάληξη που είχαν οι επαφές του με την Ομόνοια.

Είχε μάλιστα στην κατοχή του και το αεροπορικό εισιτήριο για να επιστρέψει και να ενταχθεί στην προετοιμασία για τη νέα αγωνιστική περίοδο. Ο μάνατζερ του όμως ενημέρωσε ότι υπάρχει ομάδα από το Αζερμπαϊτζάν έτοιμη να πληρώσει τη γνωστή ρήτρα και να κάνει δικό της τον ποδοσφαιριστή στον οποίο πρόσφερε σχεδόν διπλάσιες οικονομικές απολαβές από εκείνες που θα έπαιρνε από τον Ολυμπιακό.

Κάτω από αυτή την εξέλιξη το σωματείο μας δεν μπορούσε να κάνει διαφορετικά παρά να αποδεχτεί την πρόταση και να ευχηθεί στο Ζοάο κάθε επιτυχία στην καριέρα του. Ο ποδοσφαιριστής επικοινώνησε με τον πρόεδρο Πέτρο Σάββα εκφράζοντας του τις ευχαριστίες για το γεγονός ότι μέσω του Ολυμπιακού κατάφερε να βρει ένα καλύτερο και ίσως το τελευταίο συμβόλαιο στην καριέρα του και ευχήθηκε επίσης κάθε καλή επιτυχία στην ομάδα μας από την οποία φεύγει με τις καλύτερες εντυπώσεις.

Στο μεταξύ, ενημερώνουμε τον κόσμο του Ολυμπιακού ότι καταβάλλεται προσπάθεια να καλύψουμε το κενό του Ζοάο Πάολο με ισάξιο και ίσως καλύτερο ποδοσφαιριστή.

Έχουμε ήδη φτάσει σε προχωρημένες επαφές με συγκεκριμένο επιθετικό και εκφράζεται η αισιοδοξία ότι θα ανακοινώσουμε τη συμφωνία μαζί του.

Γραφείο τύπου Ολυμπιακού Λευκωσίας

1 σχόλιο:

  1. enna ta kamoume shoni... enan epithetiko tou xairkou ivrame je emeis je tr pappala. exei 10 xronia swsta na perasei kalos epithetikos mes tin omada.. en jen panta paska

    ΑπάντησηΔιαγραφή