OLYMPIAKOS

OLYMPIAKOS
Ιδρυθηκε το 1931, Πρωταθλητης 1967, 1969, 1971 ,Κυπελλουχος 1977

Τρίτη 14 Ιουνίου 2011

Ισχυρότερος από πέρσι

Οι μαυροπράσινοι αλλάζουν στα μετόπισθεν στοχεύοντας σε αναβάθμισή τους και ενώ διατηρούν την αποδοτική επιθετική τριπλέταΤερματοφύλακας, αριστερός μπακ, κεντρικός αμυντικός και κόφτης είναι οι μέχρι στιγμής, προσθήκες στον Ολυμπιακό, αντικαθιστώντας τους Χίντι, Ρούι Ζούνιορ, Μπαϊάνο και Ντεντέ, που έπαιζαν στις αντίστοιχες θέσεις. Ο Νίκος Παπαδόπουλος ψάχνει ακόμα ένα παίκτη για το κέντρο της άμυνας, ενώ δεν έχει αποφασιστεί τι θα γίνει με τους νεαρούς παίκτες – εξαίρεση ο Βαλάντης Καπαρτής που θα πάει δανεικός στον Χαλκάνορα.

Οι άνθρωποι του Ολυμπιακού ευελπιστούν ότι η ομάδα θα εμφανιστεί καλύτερη στη νέα περίοδο. Χαρακτηριστική είναι η δήλωση του αντιπροέδρου, Δώρου Χατζηγιαννακού, στην «Κ»: «Σίγουρα, οι προσθήκες δεν θα είναι πολλές επειδή έχουμε ένα κορμό και με τις 3-4 μεταγραφές θα φτιάξουμε μια δυνατή ομάδα».

Αλλάζει η άμυνα
Σέτκους και Παβλόφς θα κυνηγήσουν τη θέση κάτω από τα δοκάρια, με τον νεαρό Παναγή να συμπληρώνει την τριάδα. Στην άμυνα είναι σχεδόν σίγουρο ότι θα υπάρξουν αλλαγές στην ενδεκάδα. Η αποχώρηση του Ζούνιορ θα φέρει στο αριστερό άκρο τον Αουρέλιο, ενώ υπάρχει και η επιλογή του «παλιού» Ντούαρτε. Ο νεοφερμένος Λέο Μπονφίμ θα πάρει θέση στο κέντρο άμυνας, με παρτενέρ ένας εκ των Νικολάου ή Πίνα, ενώ λύσεις στα στόπερ μπορεί να δώσει και ο Σεζάρ Κάστρο. Στα δεξιά είναι ο Παουλίνιο, ενώ μπορεί να μεταφερθεί εκεί ο Νικολάου. Επιπρόσθετη επιλογή είναι ο Παναγιώτου, αν και δεν ξεκαθάρισε αν θα μείνει. Ο Ριμπέιρο μάλλον αποχωρεί, καθώς του έγινε πρόταση με μειωμένες απολαβές και ψάχνει καλύτερη πρόταση για να φύγει.

Κλειδί ο Έλντερ
Ο Σέζαρ Κάστρο μπορεί να βοηθήσει ως αμυντικός, αλλά κυρίως προορίζεται ως βασικό αμυντικό χαφ και αντικαταστάτης του Ντεντέ. Οι Μέρσιο και Πολυκάρπου θα τον πλαισιώνουν. Αν τα πράγματα κυλήσουν ευνοϊκά με τον Έλντερ Σόουζα, τότε θα κρατήσει και στη φετινή χρονιά τη θέση του, αλλιώς θα αναζητηθεί άλλος επιτελικός.

Δυνατό χαρτί
Το δυνατό χαρτί του Ολυμπιακού πέρσι. Αποχωρήσεις δεν υπήρξαν και γι’ αυτό δεν αναμένεται να προκύψουν αλλαγές. Το βαρύ πυροβολικό Ζοάο Πάουλο θα αποτελέσει την αιχμή του δόρατος. Σε περίπτωση που ο Νίκος Παπαδόπουλος, αποφασίσει να παίξει με δύο επιθετικούς, τότε θέση δίπλα του θα πάρει ο Τσιντί. Ο Κενμόνιε μπορεί να παίξει στα δεξιά και στα αριστερά, ενώ για το δεξί φτερό είναι και οι Κάρλος Αντρέ και ο Καϊάδο.

Τερματοφύλακες - Παβλόφς Σέτκους, Παναγή
Αριστερά μπακ - Αουρέλιο, Ντούαρτε
Δεξιά μπακ - Παουλίνιο, Παναγιώτου, Νικολάου
Κεντρικοί αμυντικοί - Λέο Μπονφίμ, Πίνα, Σέζαρ Κάστρο Νικολάου, Σωτηριάδης, Ριμπέϊρο
Αμυντικό χαφ - Σέζαρ Κάστρο, Πολυκάρπου
Κεντρικοί μέσοι - Έλντερ Σόουζα, Μέρσιο, Σωτηρίου
Πλάγιοι - Κενμόνιε, Κάρλος Αντρέ, Καιάδο, Αλκιβιάδης
Επιθετικοί - Ζοάο Πάουλο, Τσίντι, Καρκώτης, Μαύρου
απο 24sports.com.cy

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου