OLYMPIAKOS

OLYMPIAKOS
Ιδρυθηκε το 1931, Πρωταθλητης 1967, 1969, 1971 ,Κυπελλουχος 1977

Τετάρτη 22 Ιουνίου 2011

ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ

Την Παρασκευή (24/06) αναμένεται - εκτός απροόπτου - στην Κύπρο ο Γάλλος κεντρικός αμυντικός Σιρίλ Καλί ώστε να ολοκληρωθεί η ένταξή του στον Ολυμπιακό Λευκωσίας. Τα πάντα έχουν συμφωνηθεί ανάμεσα στις δυο πλευρές και αυτό που απομένει είναι το τυπικό μέρος, ώστε να ολοκληρωθεί η μεταγραφή.

Ο 27χρονος που είναι... προϊόν των ακαδημιών της Auxerre, αγωνίζεται τα τελευταία πέντε χρόνια στην Ελλάδα (σε Καλαμάτα, Αστέρα Τρίπολης, Πανσερραϊκό και Βέροια διαδοχικά) επομένως ο τεχνικός του Ολυμπιακού, Νίκος Παπαδόπουλος, γνωρίζει από πρώτο χέρι τον ποδοσφαιριστή.

Τώρα, όσον αφορά την υπόλοιπη επικαιρότητα, το βράδυ της Τετάρτης πραγματοποιήθηκε η γενική συνέλευση των μαυροπρασίνων. Αυτό που προκύπτει είναι πως το μέχρι πρότινος ΔΣ το σωματείου αναλαμβάνει την διοίκηση της Εταιρείας, πλέον. Όσον αφορά το σωματείο, νέος πρόεδρος του ενδεκαμελούς συμβουλίου θα είναι ο Νίκος Χαρτζιώτης, ωστόσο ο ρόλος του ΔΣ του σωματείου θα είναι καθαρά υποτυπώδης αφού δεν θα έχει αρμοδιότητες στην λειτουργία του Ολυμπιακού.απο kerkida.net

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου