OLYMPIAKOS

OLYMPIAKOS
Ιδρυθηκε το 1931, Πρωταθλητης 1967, 1969, 1971 ,Κυπελλουχος 1977

Δευτέρα 27 Ιουνίου 2011

ΑΝΑΜΕΝΟΥΝ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Τα πάντα έχουν συμφωνηθεί από το βράδυ της Κυριακής ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Σιρίλ Καλί και οι μαυροπράσινοι ανέμεναν πως ο ποδοσφαιριστής θα έστελνε υπογεγραμμένο το συμβόλαιο του μέχρι το μεσημέρι της Δευτέρας.

Κάτι τέτοιο δεν έχει συμβεί ακόμα, επομένως τίποτε δεν έχει ξεκαθαρίσει οριστικά. Πάντως, η διοίκηση του Ολυμπιακού διατηρεί την αισιοδοξία της πως το θέμα θα κλείσει θετικά, αν και υπάρχει ανησυχία μπας και... στραβώσει το θέμα.

Τώρα, όσον αφορά τις φημολογίες που αναπτύχθηκαν για τον Ντουάρτε τις τελευταίες μέρες, από τον Ολυμπιακό διαψεύδεται πως υπάρχει κάτι αυτή την στιγμή. Στον ποδοσφαιριστή κατατέθηκε εδώ και καιρό πρόταση για αναπροσαρμογή του συμβολαίου του, με μειωένες απολαβές, στην οποία ακόμη δεν έχει απαντήσει. Πάντως, αυτό που δηλώνουν από τον Ολυμπιακό είναι πως ο παίκτης δεσμευεται ούτως ή άλλως με συμβόλαιο.

Τέλος, απόλυτη διάψευση υπάρχει από τον επίσημο Ολυμπιακό και όσον αφορά τις φημολογίες για τον Ζοάο Πάολο. Ο ποδοσφαιριστής αναμένεται κανονικά στην Κύπρο μέσα στις επόμενες μέρες.Author: Γωγάκης Νικόλας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου