OLYMPIAKOS

OLYMPIAKOS
Ιδρυθηκε το 1931, Πρωταθλητης 1967, 1969, 1971 ,Κυπελλουχος 1977

Τρίτη 28 Ιουνίου 2011

Η ΖΩΗ ΚΑΙ ΚΑΡΙΕΡΑ ΤΟΥ LOUIS!!!!

Εδω διαβαστε την ζωη και καριερα του παιχτη μας!!Ο Louis Ngwat-Mahop γεννήθηκε στη Γιαουντέ στις 16 Σεπτεμβρίου 1987, και μεγάλωσε έχοντας τον Samuel Eto'o ως το ίνδαλμά του. Ξεκίνησε την καριέρα του στο Καμερούν στους Dragon Club de Yaoundé, είναι ενας από τους πιο αξιοσημείωτους παίκτες που εβγαλε ο συλλογος.
Μπάγερν Μονάχου
Τον Μάιο του 2006 πήγε στη Μπάγερν Μονάχου II .Ο Hermann Gerland, διευθυντής του συλλόγου, εντυπωσιάστηκε από τον αθλητισμό και το δυναμισμό του Ngwat-Mahop και συνέστησε την υπογραφή του. Ο Gerland χαρακτηρίσαι τον Ngwat-Mahop ως ένα ακατέργαστο διαμάντι!! Έκανε το ντεμπούτο του για τη Μπάγερν Μονάχου II στην πρώτη το 2006-2007 . Ξεκίνησε τον αγώνα, αλλά εγινε στο 62ο λεπτό, σε έναν αγώνα που η Μπάγερν II έχασε στο σπίτι με σκορ 0-2 από KSV Hessen Kassel .Ο Ngwat-Mahop σημείωσε τον πρώτο γκολ του για την Bayern ΙΙ στις 12 Αυγούστου το 2006. Ήταν το μοναδικό του αγώνα, βοηθώντας την Μπάγερν Μονάχου II να ξεπεράσει το εμπόδιο της Hoffenheim. Δύο εβδομάδες αργότερα κατάφερε να σκοράρει και πάλι, αφού ανοιξε το σκορ στο 4-4 εναντίον της SV Elversberg . Ο Ngwat-Mahop συνέχισε να παίζει τακτικά με την Μπάγερν ΙΙ μέχρι το τέλος της σεζόν, συνολικα σε 33 αγώνες, από τους 34,και καταφερε να φτάσει συνολικά τα επτά γκολ στην εκστρατεία το 2006-2007.
Ενώ πλησιάζουν τα τελευταία στάδια της σεζόν, οι καλές εμφανίσεις του με την Μπάγερν Μονάχου ΙΙ αναγκασαν τον Ότμαρ Χίτσφελντ, διευθυντής της πρώτη ομάδα της Bayern να τον καλέσει με την επαγγελματική ομάδα. Λόγω των τραυματισμων πολλων παιχτων της πρωτης ομαδας ο Ngwat-Mahop είχε συμπεριληφθεί στην πρωτη ομάδα της Bayern ενάντια στην Borussia Mönchengladbach, αν και δεν πήρε μερος στο παιχνίδι. Ο Ngwat-Mahop περιλαμβάνεται επίσης στην ομάδα της Μπάγερν για ένα ακόμη ματς, αυτό εναντίον της Energie Cottbus. Σε αυτό το παιχνίδι, στις 12 Μαΐου 2007, οδηγήθηκε στο να αντικαταστήσει τον Αλί Καρίμι στο 88ο λεπτό, με τον αριθμό 38, κανει το πρωτο επαγγελματικό ντεμπούτο του για τη Μπάγερν Μονάχου, στην εκτός έδρας νίκη 0-3 για την ομάδα του. Αυτή ήταν η μοναδική του εμφάνιση στην Bundesliga για την περίοδο 2006-2007
Εκδοση διαβατηρίου
Στις 29 Ιουνίου 2007, λίγο πριν την ασιατική περιοδεία της Μπάγερν στο Χονγκ-Κονγκ,ο Ngwat-Mahop ανακάλυψε ότι είχε χάσει το γαλλικό διαβατήριο του και άρχισε τη διαδικασία για να πάρει ένα νέο, έτσι θα μπορούσε να ακολουθήσει την ομάδα του στο τουρνε. Κατόπιν αιτήματος του, οι γαλλικές αρχές διαπίστωσαν ότι το διαβατήριο του Ngwat-Mahop είχε τον ίδιο αριθμό με γυναίκας που διαμένει στο Παρίσι. Μετά από αυτο αξιωματούχοι της Μπαγερρν Μόναχου ενημερώθηκαν για την υποθεση διαβατηρίου αποφάσισε να καταγγείλει τη σύμβασή του .
Red Bull Σάλτσμπουργκ
Μετά την απελευθέρωση από την Μπάγερν Μονάχου ο Ngwat-Mahop κατέληξε να δοκιμαζει στη Red Bull Σάλτσμπουργκ . Κατάφερε να πείσει τον διευθυντή της FC Red Bull Σάλτσμπουργκ Giovanni Trapattoni για τις ποδοσφαιρικές ικανότητες του και υπέγραψε για 2 χρόνια συμβόλαιο με την αυστριακή ομαδα . Μετά την υπογραφή του συμβολαίου του τον έστειλαν στην Red Bull Σάλτσμπουργκ Τζούνιορς για να πάρει χρόνο συμμετοχης. Εκεί έκανε το ντεμπούτο του σε μια ήττα 5-1 από την FK Austria Wien II. Στο δεύτερο παιχνίδι του με τη Red Bull Σάλτσμπουργκ Τζούνιορς ο ίδιος έδωσε δύο ασίστ, στους συμπαίκτες του για να τους βοηθήσει να σκοράρουν το 1ο και το δεύτερο γκολ της ομάδας τους σε ένα εντος εδρας ματς ισοπαλο 2-2 με την SC-ESV Parndorf . Σημείωσε το πρώτο του γκολ για την ομάδα του στην 1-3 εκτός έδρας νίκη εναντίον της DSV Leoben στο 70η λεπτό μετά την ασίστ του Öbster . Στο επόμενο αντιστοιχα ματς του Ngwat-Mahop σκόραρε ξανα, σε μια νίκη 2-1 εντος κατά της Lustenau. Στις 26 Οκτωβρίου θα εβαζε ένα γκολ στο 80ο λεπτό στη νικη με 2-0 εντος κατά Bad Aussee. Στο επόμενο αγώνα με την SK Schwadorf αποδείχθηκε το ίδιο παραγωγικός προς τα εμπρός με τη σημείωση του πρωτου γκολ του αγώνα, στο πρώτο λεπτό, και δινοντας την ασιστ στο δεύτερο στο συμπαίκτη του Ντέιβιντ Witteveen εναντιον της Red Bull Σάλτσμπουργκ Τζούνιορς έχασε τελικά το παιχνίδι με σκορ 3-2. Ο Ngwat-Mahop συνέχισε να σκοραρει για την ομάδα του στη νίκη 2-1 εντός έδρας με την FK Austria Wien ΙΙ.Ο Ngwat-Mahop εμφανίζεται σε 13 αγώνες και σημείωσε 5 γκολ για την Red Bull Σάλτσμπουργκ Τζούνιορς μέχρι τη χειμερινή διακοπή. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να παίξει με την πρώτη ομάδα FC Red Bull Σάλτσμπουργκ. Μετά από κάποια φιλικά παιχνίδια με την Red Bull Σάλτσμπουργκ κατά τη χειμερινή διακοπή, έκανε το ντεμπούτο του για τη στις 23 Φεβρουαρίου 2008 στην 3-1 ήττα από την Αούστρια Βιέννης,και αντικαθίστανται απο τον Zickler στο 52ο λεπτό.Συνέχισε να αγωνιζεται τακτικά σε παιχνίδια της ομάδας της Red Bull Σάλτσμπουργκ μέχρι το τέλος της σεζόν, αν και ως επί το πλείστον ως αλλαγη. Επίσης, κατάφερε να σκοράρει το πρώτο του γκολ με τη Red Bull Σάλτσμπουργκ σε μια νίκη 3-0 εντός έδρας με Στουρμ Γκρατς. Στο τέλος της σεζόν ειχε 1 γκολ σε 12 εμφανίσεις. Τον Απρίλιο του 2008,ο Ngwat-Mahop υπέγραψε επέκταση του συμβολαίου με τη Red Bull Σάλτσμπουργκ μέχρι το καλοκαίρι του 2011 .
Ngwat-Mahop συνέβαλε σε μεγάλο βαθμό στη νικη στο πρωτο ματς της νεας σεζον, καθώς σκόραρε το τέταρτο γκολ καιεδωσε ασιστ στο έκτο, στην 6-0 νικη της Red Bull Σάλτσμπουργκ εναντίον της SV Mattersburg. Λίγες μέρες αργότερα, πρόσθεσε άλλα δύο γκολ στο ενεργητικο του, στη νικη κατα των Αρμενίων της Banants club με σκορ 7-0 εντος, για τα Προκριματικά 1ος γύρος του 2008-09 του UEFA Cup.Σκόραρε παλι στο 1ο αγώνα του συλλόγου για το 2ο προκριματικό γύρο του 2008 -09 Κύπελλο ΟΥΕΦΑ, εναντίον της Λιθουανίκης FK Sūduva. Συνέχισε το σκοραρισμα στον πρώτο γύρο του κυπελλου, στην 1-4 εκτός έδρας νίκη ενάντια της Pasching. Του πήρε σχεδόν ένα μήνα για να σκοραρει και πάλι, καθώς σκόραρε ξανα στην 4-2 εντός έδρας νίκη της ομάδα του κατά της Vöcklabrucker για το 2ο γύρο του κυπελλου. Μια εβδομάδα αργότερα κατάφερε να πετύχει στόχο και παλι στην 2-2 εκτος εδρας ισοπαλία με την Στουρμ Γκρατς.Μέχρι το τέλος της σεζόν που εμφανίζεται τακτικά στους αγώνες της ομάδας του, αν και ως επί το πλείστον ως αλλαγη, και το μόνο που κατάφερε ηταν να σημειώσει ένα ακόμη γκολ σε μια νίκη 4-1 στο εντος κατά της Kärnten. Στο τέλος μέτρησε 36 εμφανίσεις με την Red Bull Σάλτσμπουργκ, των οποίων τα 27 στην Bundesliga, 6 στο Κύπελλο UEFA και 3 στο ÖFB-Cup. Από αυτούς τους αγώνες σημείωσε συνολικά 8 γκολ, εκ των οποίων 3 στην Bundesliga, 3 στο Κύπελλο UEFA και 2 στο ÖFB-Cup.
Παίζοντας για την Red Bull Σάλτσμπουργκ.
Το καλοκαίρι του 2009 υπήρχαν φήμες ότι η Μόναχο 1860 ενδιαφέροταν για την αποκτηση του. Τέλικα ο Ngwat-Mahop έμεινε στην Red Bull Σάλτσμπουργκ και αγωνιστηκε στο παιχνίδι που ηρθε ισοπαλία 1-1 εντός έδρας με την ιρλανδική Μποέμιανς για το 2ο προκριματικό γύρο του 2009-2010 UEFA Champions League. Ήταν, για άλλη μια φορά, παρων στο εναρκτήριο αγώνα της Red Bull Σάλτσμπουργκ της Bundesliga 2009-2010 σεζόν, αλλά αντικαταστάθηκε στο 40ο λεπτό από τον συμπατριώτη του Somen Tchoyi . Αργότερα έγινε γνωστό ότι Ngwat-Mahop υπέστη ρήξη στο αριστερό πρόσθιο μηριαίο μυ, ένας τραυματισμός που θα τον κρατήσει εκτός δράσης για μήνες. Κατάφερε να επανελθει πλήρως από τον τραυματισμό του και να παίξει και πάλι για την Red Bull Σάλτσμπουργκ σχεδόν 9 μήνες αργότερα, σε μια νίκη 4-2 εντός έδρας με την SC Magna Wiener Neustadt, καθώς μπηκε ως αλλαγη του Somen Tchoyi. Στο μεταξύ, ο Ngwat-Mahop επαίξε σε 5 παιχνίδια για τους Juniors Red Bull Σάλτσμπουργκ και σκοράρε 4 γκολ, 2 από αυτα σε ένα μόνο αγώνα,στην 3-0 εντός έδρας νίκη εναντίον της SC Lustenau. Στο τέλος της σεζόν είχε μόνο κατάφερε να παίξει σε 2 παιχνίδια πρωταθλήματος και 1 Ευρωπαϊκό παιχνίδι για την Red Bull Σάλτσμπουργκ και δεν σκόραρε κανένα γκολ.
Ο Ngwat-Mahop έπαιξε στο εναρκτήριο αγώνα Red Bull Σάλτσμπουργκ για την περίοδο 2010-2011 της Μπουντεσλίγκα, στις 17 Ιουλίου 2010, έρχεται σαν αλλαγη στο 57ο λεπτό, στο 0-0εκτοςενάντια της SV Kapfenberg. Τρεις ημέρες αργότερα για μια ακόμη φορά έπαιξε ως αλλαγητου Jakob Jantscher, στο 2ο αγώνα της ομάδας του, εναντίον των Νήσων Φερόε HB Torshavn για το 2ο προκριματικό γύρο του 2010-2011 UEFA Champions League. Σημείωσε το πρώτο του γκολ της σεζόν σε έναν αγώνα για τον 1ο γύρο του ÖFB-Κύπελλο εναντίον τηε Pölten ΙΙ, οπου η Red Bull Σάλτσμπουργκ κέρδισε με 1-4. Στις 24 Αυγούστου έκανε την πασα που οδήγησε σε γκολ της Red BullSalzburg , στο 2ο ματς της ομάδας του σε αγώνα για τον 3ο προκριματικό γύρο του 2010-2011 UEFA Champions League εναντίον της Χάποελ Τελ Αβίβ. Ο Ngwat-Mahop αντικαταστάθηκε στο 65ο λεπτό του αγώνα που έληξε με ισοπαλία 1-1, με αποτέλεσμα τον αποκλεισμο της Red Bull Σάλτσμπουργκ. Αργότερα έγινε γνωστό ότι ήταν και πάλι τραυματίας, και λόγω αυτού έκανε να επανέλθειπερίπου 3 μήνες αργότερα, σε μια νίκη 2-0 εντός έδρας με Στουρμ Γκρατς. Αυτό ήταν το τελευταίο παιχνίδι του Ngwat-mahop με την Red Bull Σάλτσμπουργκ όπου τον Ιανουάριο πουλήθηκε στην Ελληνική Superleague στον Ηρακλή έναντι άγνωστης αμοιβής.
Ηρακλής
Στις 8 Ιανουαρίου 2011, ο Ηρακλής ανακοίνωσε ότι είχε υπογράψειο Ngwat-Mahop μέχρι το καλοκαίρι του 2012 και έκανε το ντεμπούτο για τον ελληνικό σύλλογο, στις 23 Ιανουαρίου 2011, ήταν στην αρχική 11αδα στην 3-0 εκτος εδρας ηττα από ΑΟ Καβάλας. Είχε αντικατασταθεί, στο 57ο λεπτό, το σκορ ήταν 0-0. Ο Ngwat-Mahop σκόραρε το πρώτο του γκολ με τον Ηρακλή, στην 1-2 εκτός έδρας νίκη εναντίον του Πανσερραϊκόυ. Εδωσε την ασιστ στο δευτερο γκολ στον συμπαίκτη του Karim Soltani και βοήθησε τον Ηρακλή να παρει την πρώτη του εκτός έδρας νίκη σε έντεκα μήνες. Σκοραρε στον Ηρακλη 3 γκολ σε 8 ματς

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου