OLYMPIAKOS

OLYMPIAKOS
Ιδρυθηκε το 1931, Πρωταθλητης 1967, 1969, 1971 ,Κυπελλουχος 1977

Παρασκευή 1 Ιουλίου 2011

Θέλει Βίγια ο Ολυμπιακός

Το ναυάγιο στην απόκτηση του Γάλλου αμυντικού Καλί Σιρίλ στον Ολυμπιακό Λευκωσίας αναγκάζει τους ιθύνοντες των «μαυροπράσινων» να στραφούν προς άλλες «πολιτείες», αφού η συγκεκριμένη θέση θεωρείται άκρως σημαντική για το πλάνο της ομάδας. Το άσχημο για τον Ολυμπιακό είναι ότι η όλη αρνητική εξέλιξη ήρθε λίγα 24ωρα πριν την έναρξη της προετοιμασίας και πρέπει σε λίγες ημέρες, αν είναι δυνατόν, να βρεθεί ο αντικαταστάτης. Προς αυτήν την κατεύθυνση και όχι μόνο βρίσκεται η κίνηση που αναμένεται να κάνουν οι «μαυροπράσινοι» σύμφωνα με την SPORTDAY για ένα νεαρό Πορτογάλο αμυντικό, τον Αντέρο Ντιόγο Σίλβα Φερέιρα ή πιο απλά Βίγια, που αγωνίζεται στην πορτογαλική Παντροένσε. Ο 21χρονος αμυντικός αρέσει στο Νίκο Παπαδόπουλο και δεν αποκλείεται να αποκτηθεί κυρίως ως κίνηση επένδυσης, αφού θεωρείται εξελίξιμος.

Σίγουρα πάντως ο Βίγια αν θα αποκτηθεί δεν θα είναι η μοναδική μεταγραφή για στόπερ, αφού επιθυμία του Νίκου Παπαδόπουλου είναι να έρθει στο ρόστερ παίκτης εγνωσμένης αξίας.

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ

Το Δ.Σ. του Ολυμπιακού Λευκωσίας ανακοίνωσε χθες ότι τη Δευτέρα 4 Ιουλίου αρχίζουν ανεπίσημα οι προπονήσεις της ποδοσφαιρικής ομάδας υπό την καθοδήγηση του Νίκου Παπαδόπουλου. Στις 6 και 7 Ιουλίου θα γίνουν οι εργομετρικές εξετάσεις για τους ποδοσφαιριστές, ενώ οι προπονήσεις θα είναι κλειστές για τον κόσμο μέχρι και το Σαββατοκύριακο 9-10 Ιουλίου. Η πρώτη επίσημη προπόνηση, που θα είναι ευκαιρία για τους οπαδούς του Ολυμπιακού να δουν τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα, θα διεξαχθεί τη Δευτέρα 11 Ιουλίου στις 19:00 στο κεντρικό γήπεδο του ΓΣΠ. Σύμφωνα πάντα με την επίσημη ενημέρωση την ίδια ημέρα στις 18.00 το απόγευμα, ο Ελλαδίτης προπονητής του Ολυμπιακού θα παραθέσει δημοσιογραφική διάσκεψη, ενώ στις 18:30 θα γίνει ο καθιερωμένος αγιασμός για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Άλκης Μπότσος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου