OLYMPIAKOS

OLYMPIAKOS
Ιδρυθηκε το 1931, Πρωταθλητης 1967, 1969, 1971 ,Κυπελλουχος 1977

Σάββατο 2 Ιουλίου 2011

Σε διπλό ταμπλό ο Ολυμπιακός

Στην τελική ευθεία για την έναρξη της φετινής προετοιμασίας έχει μπει ο Ολυμπιακός Λευκωσίας. Διοίκηση και τεχνική ηγεσία ρυθμίζουν τις τελευταίες λεπτομέρειες ενόψει των εργομετρικών τεστ που αρχίζουν τη Δευτέρα. Ουσιαστικά οι «μαυροπράσινοι» κινούνται σε διπλό ταμπλό, με την προετοιμασία από τη μία πλευρά και τα μεταγραφικά από την άλλη.

Ο Νίκος Παπαδόπουλος είχε πολύωρη συνάντηση την Παρασκευή με τον Πέτρο Σάββα και άλλα μέλη της διοίκησης, αφού η εκκρεμότητα στο μεταγραφικό κομμάτι πρέπει να λυθεί εντός των επόμενων 24ώρων. Όπως αποκαλύψαμε, ο Ολυμπιακός ενδιαφέρεται για το νεαρό Πορτογάλο κεντρικό Βίγια, περίπτωση που επιβεβαίωσε με δηλώσεις στον Super Σπορ Fm ο αντιπρόεδρος κ. Νίκος Νουρής

Στον Ολυμπιακό πάντως δεν σταματάνε εδώ όσον αφορά την ενίσχυση στα στόπερ, αφού υπάρχουν δύο-τρεις περιπτώσεις που αξιολογούνται και ίσως να προκύψουν εξελίξεις ακόμα και μέσα στο Σαββατοκύριακο. Άλλωστε είναι γνωστό ότι πρόθεση της τεχνικής ηγεσίας είναι να αποκτηθεί λύση εγνωσμένης αξίας για το κέντρο της άμυνας.

Σε μία άλλη εξέλιξη, έρχεται σήμερα στην Κύπρο ο Έλντερ Σόουζα για να ενσωματωθεί με την ομάδα και να μπει και αυτός στο πρόγραμμα από την ερχόμενη Δευτέρα.



Άλκης Μπότσος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου