OLYMPIAKOS

OLYMPIAKOS
Ιδρυθηκε το 1931, Πρωταθλητης 1967, 1969, 1971 ,Κυπελλουχος 1977

Πέμπτη 14 Ιουλίου 2011

Τα πρώτα συμπεράσματα…

Τα πρώτα συμπεράσματα έχει αρχίσει να βγάζει ο Νίκος Παπαδόπουλος μετάαπό οκτώ ημέρες προπονήσεων στον Ολυμπιακό Λευκωσίας. Αν και ουσιαστικά είναι πολύ νωρίς για να κρίνει οποιονδήποτε ποδοσφαιριστή από τα νέα κυρίως αποκτήματα, εντούτοις δύο από αυτούς έχουν δείξει πολύ θετικά δείγματα γραφής. Ο λόγος για τους Κάστρο και Αουρέλιο, παίκτες εγνωσμένης αξίας που μπορεί όντως να κάνουν τη διαφορά στον φετινό Ολυμπιακό. Και οι δύο μέσα από τα μικρά 10λεπτα διτέρματα που γίνονται στις προπονήσεις, δείχνουν μέσα στο γήπεδο ότι έχουν εκείνα τα «πατήματα» που θα δώσουν ποιότητα στο παιχνίδι της ομάδας. Την ίδια ώρα και οι υπόλοιποι νεοαποκτηθέντες παρουσιάζονται ευδιάθετοι, ένα στοιχείο που είναι ζητούμενο για τον Νίκο Παπαδόπουλο.

ΦΕΡΑΡΟ

Ο Ιταλός επιθετικός έκανε χθες την πρώτη του προπόνηση με τον Ολυμπιακό και η αξιολόγησή του θα συνεχιστεί μέχρι και αύριο. Αν ο Εμανουέλε Φεράρο καταφέρει να πείσει τον Νίκο Παπαδόπουλο ότι είναι ο ποδοσφαιριστής που μπορεί να δώσει την καλύτερη λύση στην επίθεση, τότε θα μπει και αυτός στο αεροπλάνο για την Ελλάδα την ερχόμενη Τρίτη.

ΝΙΚΟΛΑΟΥ

Όσο αφορά προβλήματα τραυματισμών σε αυτό το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας ουσιαστικά δεν έχει προκύψει κάτι το σοβαρό. Κάποιες ενοχλήσεις αισθάνεται ο Νίκος Νικολάου, που χθες έτρεξε μόνος του αλλά από τη στιγμή που δεν είναι κάτι σοβαρό αναμένεται ίσως και αύριο να μπει στο κανονικό πρόγραμμα. Όλοι οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές προπονούνται κανονικά και σε εντατικούς ρυθμούς.

ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ

Σήμερα όπως και αύριο θα γίνουν διπλές προπονήσεις στο Μακάρειο ενώ το Σάββατο μόνο πρωινή. Οι παίκτες του Ολυμπιακού θα έχουν ρεπό την Κυριακή, τη Δευτέρα θα κάνουν την τελευταία προπόνηση επί Κυπριακού εδάφους και Τρίτη πρωί μπαίνουν στο αεροπλάνο για Ελλάδα.

Άλκης Μπότσος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου