OLYMPIAKOS

OLYMPIAKOS
Ιδρυθηκε το 1931, Πρωταθλητης 1967, 1969, 1971 ,Κυπελλουχος 1977

Πέμπτη 7 Ιουλίου 2011

Άρχισαν δουλειά Βίγια-Κάστρο

Άλλοι δύο ποδοσφαιριστές εντάχθηκαν από χθες στις προπονήσεις του Ολυμπιακού Λευκωσίας. Ο λόγος για τους Βίγια και Κάστρο, οι οποίοι πήραν μία πρώτη γεύση της νέας τους ομάδας. Ο Νίκος Παπαδόπουλος βλέπει πλέον ένα προς ένα τα κομμάτια του έμψυχου υλικού να συμπληρώνονται και μέσα στα επόμενα 24ωρα αναμένει άλλους δύο ποδοσφαιριστές, από αυτούς που υπάρχει συμφωνία, τους Μαχόπ και Αουρέλιο.

Ουσιαστικά στους «μαυροπράσινους» απομένει μία εκκρεμότητα αυτή του κεντρικού αμυντικού. Για το θέμα αυτό και μιλώντας στον Super Σπορ Fm, ο αντιπρόεδρος της ομάδας κ. Νίκος Νουρής τόνισε ότι συνεχίζονται οι επαφές και στη λίστα βρίσκονται τρία ονόματα ποδοσφαιριστών.

«Με ένα από αυτούς είμαστε κοντά και έχει προτεραιότητα» το σχόλιο του κ. Νουρή.

Την ίδια ώρα στον Ολυμπιακό υπάρχει αισιοδοξία επικρατεί ότι η ομάδα θα καταφέρει να περάσει τα κριτήρια της ΟΥΕΦΑ χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

«Νομίζω ότι θα περάσουμε τον σκόπελο του καλοκαιριού με επιτυχία» το σχόλιο του κ. Νουρή.

Σε μία άλλη εξέλιξη, το βράδυ της Τρίτης έγινε η πρώτη επίσημη συνεδρία της εταιρείας και η ηγετική ομάδα παραμένει ίδια με αυτήν που ήταν μέχρι πρότινος του σωματείου. Πρόεδρος θα είναι ο Πέτρος Σάββα με τους συνεργάτες του, όμως έχει εμπλουτιστεί το διοικητικό σχήμα με κάποιες προσωπικότητες που θα βοηθήσουν τον Ολυμπιακό και τα ονόματά τους θα ανακοινωθούν σε μεταγενέστερο στάδιο.



Άλκης Μπότσος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου