OLYMPIAKOS

OLYMPIAKOS
Ιδρυθηκε το 1931, Πρωταθλητης 1967, 1969, 1971 ,Κυπελλουχος 1977

Παρασκευή 8 Ιουλίου 2011

Ήρθε και ξεκινά προπονήσεις ο Μαόπ…

Από ώρα σε ώρα αναμένεται να έρθει στη νήσο μας και να ξεκινήσει απνευστί προπονήσεις ο 23χρονος Καμερουνέζος επιθετικός Λουίς Κλεμέντ Γκουάτ Μαόπ. Ο ποδοσφαιριστής που προορίζεται ως ο αντικαταστάτης του Ζοάο Πάολο αποτελεί το μεγάλο στοίχημα τόσο της τεχνικής ηγεσίας όσο και της διοίκησης καθώς η επιτυχία της μεταγραφής παίζει σημαντικότατο ρόλο στη συνέχιση της καλής επιθετικής γραμμής της ομάδας αλλά και συνάμα πορείας την περσινή περίοδο.

Όπως και να έχει συνεχίζονται χωρίς ιδιαιτέρα απρόοπτα οι προπονήσεις υπό τις οδηγίες του Νίκου Παπαδόπουλου. Ο Ελλαδίτης τεχνικός προσπαθεί στο χρονικό πλαίσιο αυτό πριν αναχωρήσει η ομάδα για το εξωτερικό να αποκρυπτογραφήσει τις ικανότητες του ρόστερ που διαθέτει και ανάλογα να διαμορφώσει το δικό του πλάνο στο τρόπο παιχνιδιού της ομάδας.

Καταχωρήθηκε το χρήμα…
Με την καταχώρηση του εμβάσματος (150 χιλιάδες) στο λογαριασμό του Ολυμπιακού που αφορά το ποσό της ρήτρας αποδέσμευσης του Ζοάο Πάολο ολοκληρώθηκε η μετακίνηση του στη Λανκαράν.
Το πόσο αυτό αναμφίβολα αποτελεί… «μάννα εξ ουρανού» για τα δύσκολα οικονομικά δεδομένα της ομάδας και σίγουρα θα διαχειριστεί κατά τέτοιο τρόπο ώστε η ομάδα να μπορέσει να ανταποκριθεί στις τρέχουσες υποχρεώσεις της.

Παναγιώτης Χριστοφή protathlima.com

1 σχόλιο: