OLYMPIAKOS

OLYMPIAKOS
Ιδρυθηκε το 1931, Πρωταθλητης 1967, 1969, 1971 ,Κυπελλουχος 1977

Κυριακή 31 Ιουλίου 2011

Επιστρέφει στην βάση του

Τελείωσε το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του Ολυμπιακού στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στο Ελατοχώρι Πιερίας και πλέον απόψε οι μαυροπράσινοι του Νίκου Παπαδόπουλου επιστρέφουν στην Κύπρο.

Χωρίς γκολ στα φιλικά
Δύο φιλικά έδωσε στην Ελλάδα ο Ολυμπιακός και στα δύο έχασε με 1-0 από Πιερικό και Πόντιους Κατερίνης. Η ομάδα του τακτακαλά δεν πέτυχε κάποιο γκολ αλλά αυτό δεν ανησυχεί προς το παρών καθώς τα πόδια των ποδοσφαιριστών είναι πολύ βαριά ακόμα από τις σκληρές προπονήσεις.

Μετρά δυνάμεις
Κόντρα στην Ξάνθη την Τρίτη θα είναι τα «αποκαλυπτήρια» του Ολυμπιακού στο ΓΣΠ. Εκεί που ο αντίπαλος σαφώς θα είναι ανώτερος των προηγούμενων ο Ολυμπιακός θα μετρήσει τις δυνάμεις κόντρα σε μια ομάδα που παρουσιάζεται σταθερή στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Μια απουσία
Με απόντα μόνο τον Παουλίνιο ο οποίος υπέστη θλάση θα συνεχιστεί η προετοιμασία σε κυπριακό έδαφος. Όσο αφορά τον χρόνο αποχής αυτό θα καθοριστεί μετά την επανεξέταση του στην Κύπρο.

Σιγουριά για Ντιάγκο Βίλα
Στον Ολυμπιακό θεωρούν τελειωμένη την υπόθεση Ντιάγκο Βίλα καθώς θα πάρουν τον ποδοσφαιριστή υπό μορφή δανεισμού έτσι ώστε να μην έχει απαιτήσεις η πρώην ομάδα του.

Βγήκαν οι αρχηγοί
Νίκος Νικολάου, Έλτερ Σόουζα, Πέδρο Ντουάρτε και Σέζαρ Κάστρο είναι οι αρχηγοί του Ολυμπιακού για την νέα χρονιά. οπωσδήποτε η επιλογή του Νικολάου είναι και αυτό ένα δείγμα της εκτίμησης που χαίρει στην ομάδα ο έμπειρος Κύπριος.http://www.24sports.com.cy
.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου