OLYMPIAKOS

OLYMPIAKOS
Ιδρυθηκε το 1931, Πρωταθλητης 1967, 1969, 1971 ,Κυπελλουχος 1977

Δευτέρα 4 Ιουλίου 2011

Πρώτη προπόνηση γνωριμίας…

Την πρώτη του προπόνηση όντας τεχνικός του Ολυμπιακού Λευκωσίας θα έχει σήμερα στις 19:00 στο «Μακάρειο» στάδιο ο Νίκος Παπαδόπουλος. Το σημερινό πρόγραμμα θα περιλαμβάνει χαλαρή προπόνηση ούτως ώστε σταδιακά οι ποδοσφαιριστές να έρθουν στο επιθυμητό επίπεδο με την έναρξη της προετοιμασίας. Δικαιολογημένοι απόντες από την προπόνηση θα είναι τρεις ποδοσφαιριστές όπου για διάφορους λόγους πήραν επιπλέον άδεια. Ουσιαστικά θα απουσιάζουν οι Μαόπ και Κάστρο αλλά και ο Αουρέλιο όπου θα επιστρέψει στις 12 ή 13 Ιουλίου.

Από κει και μετά, τελειωμένη υπόθεση είναι η περίπτωση του νεαρού Βίγια καθώς ο ποδοσφαιριστής από του χρόνου θα είναι παίχτης του Ολυμπιακού. Προφανώς ο ποδοσφαιριστής δεν θα είναι παρών στην σημερινή προπόνηση ωστόσο όπως πληροφορηθήκαμε θα έρθει εντός της εβδομάδας.

Επιμένουν οι Ριμπέιρο και Ντουάρτε…
Στη σημερινή προπόνηση θα δώσουν κανονικά το παρών του οι Ριμπέιρο και Ντουάρτε παρότι ακόμη παρουσιάζεται νεφελώδης το ενδεχόμενο παραμονής τους στην ομάδα. Οι δύο ποδοσφαιριστές παρουσιάζονται ανένδοτοι στο ν΄ αποδεχθούν τις προτάσεις για μείωση των απολαβών που τους έγινε και η διοίκηση ψάχνει τον τρόπο ώστε να βρεθεί έγκαιρα μια κοινή συνισταμένη.

Πριν την επίσημη πρώτη θα ολοκληρωθεί το ρόστερ…
Τώρα όσον αφορά την εκκρεμότητα του κεντρικού αμυντικού οι «μαυροπράσινοι» κινούνται μεθοδικά ώστε πριν έναρξη της επίσημης προετοιμασίας να ολοκληρωθεί ο μεταγραφικός σχεδιασμός. Ο Νίκος Παπαδόπουλος ακόμη να ενημέρωση τη διοίκηση για την τελική του απόφαση κάτι που θα κάνει εντός των ημερών ώστε να κινηθούν οι απαραίτητες διαδικασίες απόκτησης του.

Παναγιώτης Χριστοφή http://www.protathlima.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου