OLYMPIAKOS

OLYMPIAKOS
Ιδρυθηκε το 1931, Πρωταθλητης 1967, 1969, 1971 ,Κυπελλουχος 1977

Τετάρτη 6 Ιουλίου 2011

«Θέλω παίκτες νικητές» ΑΥΤΟ ΖΗΤΑ Ο ΝΙΚΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ

Σκληρή δουλειά για να φέρουν σε πέρας τους στόχους της ομάδας ζήτησε ο Νίκος Παπαδόπουλος από τους παίκτες του στην ανεπίσημη πρεμιέρα της ομάδας.Ο 39χρονος Ελλαδίτης τεχνικός δεν είπε πολλά λόγια στην προχθεσινή προπόνηση, αλλά τους... έβαλε στο πνεύμα στο οποίο θέλουν να αγωνίζονται. «Θα πούμε αρκετά πράγματα στη συνέχεια όταν θα είναι παρόντες όλοι οι παίκτες. Θέλω παίκτες νικητές που θα τα δίνουν όλα στο γήπεδο», τους τόνισε.


Στο ανεπίσημο ραντεβού έδωσαν το παρών τους οι νεοαποκτηθέντες Λέο Μπονφίμ (28χρονος κεντρικός αμυντικός) και Αντρέι Παβλόφς (32χρονος Λετονός πορτιέρο), ενώ χθες έφθασε στην Κύπρο και προπονήθηκε για πρώτη φορά και το νέο απόκτημα της ομάδας, ο 21χρονος Πορτογάλος κεντρικός αμυντικός Αντέρο Ντιόγο Σίλβα Φερέιρα ή αλλιώς Βίγια.


Σήμερα θα δώσει το παρών του και ο 28χρονος αμυντικός μέσος από τη Βενεζουέλα, Σέζαρ Κάστρο, ο οποίος αναμενόταν χθες τα μεσάνυκτα στο νησί μας. Ο Ενγκουάτ Μαχόπ αναμένεται στην Κύπρο σήμερα και ο Μάρκο Αουρέλιο την επόμενη εβδομάδα. Τις επόμενες μέρες οι μαυροπράσινοι θα περάσουν από εργομετρικές εξετάσεις, ενώ την ερχόμενη Δευτέρα θα πραγματοποιηθεί η επίσημη πρώτη με τον καθιερωμένο αγιασμό και όλα τα σχετικά.



Κλείνει του στόπερ
Από μέρα σε μέρα αναμένεται να κλείσει το κεφάλαιο κεντρικός αμυντικός, το οποίο θα είναι κατά πάσα πιθανότητα και το τελευταίο κομμάτι στο μεταγραφικό παζλ.



Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Νίκος Παπαδόπουλος έχει καταλήξει στον εκλεκτό, με τον οποίο άρχισαν διαπραγματεύσεις.



Η διοίκηση αισιοδοξεί ότι εντός των ημερών η μεταγραφή θα κλείσει και έτσι στις 19 Ιουλίου, οπόταν και η αποστολή θα πετάξει για την Ελλάδα και το Ελατοχώρι Πιερίας για το βασικό της προετοιμασίας, το ρόστερ θα είναι συμπληρωμένο.http://www.politis-sports.com Του Αντρέα Σταυρινίδη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου