OLYMPIAKOS

OLYMPIAKOS
Ιδρυθηκε το 1931, Πρωταθλητης 1967, 1969, 1971 ,Κυπελλουχος 1977

Σάββατο 9 Ιουλίου 2011

Προσεχτικοί γιατί έγιναν πολλά

Πολλές είναι οι αναποδιές που προέκυψαν στον Ολυμπιακό σε αυτή την μεταγραφική περίοδο και γι’ αυτό το λόγο οι παράγοντες του είναι προσεχτικοί στις τοποθετήσεις τους, που αφορούν τον προγραμματισμό της ομάδας.

Είναι γεγονός ότι οι «μαυροπράσινοι» είναι κοντά στην απόκτηση του Πάμπλο Άμο Αγκουάδο, όμως είναι προσεχτικοί στις δηλώσεις τους, καθώς θέλουν να κλείσει οριστικά η μεταγραφή, με την υπογραφή των συμβολαίων και την ενσωμάτωση του παίκτη με την υπόλοιπη ομάδα.

Οι λόγοι είναι ευνόητοι, αφού είναι νωπό στην μνήμη μας ακόμη το ναυάγιο με ορισμένους παίκτες, οι οποίοι θεωρούνταν κλειστοί. Τελευταίο παράδειγμα ο Μαχόπ, ο οποίος έκανε δεύτερες σκέψεις για να συνεχίσει την καριέρα του στην ομάδα της Λευκωσίας.

Ενώ δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι κυρίως η θέση του κεντρικού αμυντικού κούρασε αρκετά, καθώς πριν από τον Αγκουάδο, πολύ κοντά στο να φορέσουν την «μαυροπράσινη» φανέλα ήταν τουλάχιστον άλλοι τέσσερις ποδοσφαιριστές. Aυτή τη φορά ευελπιστούν να έχουν καταλήξει και να τελειώσει και αυτό το ζήτημα. Επιμέλεια: Στέλιος Στέλιουhttp://www.24sports.com.cy

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου