OLYMPIAKOS

OLYMPIAKOS
Ιδρυθηκε το 1931, Πρωταθλητης 1967, 1969, 1971 ,Κυπελλουχος 1977

Πέμπτη 7 Ιουλίου 2011

Γεμίζει το βοηθητικό

Σιγά-σιγά γεμίζει το βοηθητικό του Μακαρείου και ο τεχνικός του Ολυμπιακού Νίκος Παπαδόπουλος σύντομα θα έχει την ευχέρεια να δουλέψει με όλους τους παίκτες.
Την Τετάρτη έκαναν... ντεμπούτο ακόμη δύο νεοποκτηθέντες. Ο 21χρονος Πορτογάλος κεντρικός αμυντικός Αντέρο Ντιόγο Σίλβα Φερέιρα ή αλλιώς Βίγια και ο 28χρονος αμυντικός μέσος από τη Βενεζουέλα Σέζαρ Κάστρο.



Από την αρχή της προετοιμασίας, που άρχισε την περασμένη Δευτέρα, συμμετέχουν οι Αντρέι Παβλόφς και Λέο Μπονφίμ. Σήμερα αναμένεται στην Κύπρο ο Ενγκουάτ Μαχόπ και την επόμενη εβδομάδα ο Μάρκο Αρκουέλιο.



Η επίσημη πρώτη της ομάδας είναι προγραμματισμένη για την επόμενη Δευτέρα στο ΓΣΠ. Νωρίτερα θα παραθέσει συνέντευξη Τύπου ο τεχνικός Νίκος Παπαδόπουλος.



Όσον αφορά το κεφάλαιο ενίσχυσης, προς το παρόν παρατηρείται στασιμότητα. Μπορεί ο Ελλαδίτης τεχνικός να έχει συγκεκριμένο κεντρικό αμυντικό στη υπόψη, ωστόσο, θέλει να διαπιστώσει μέσα από τις προπονήσεις αν υπάρχει σοβαρό κενό στη θέση και μετά να προχωρήσουν οι ιθύνοντες του Ολυμπιακού σε διαπραγματεύσεις μαζί του.



Βέβαια, για αυτή την εξέλιξη έπαιξε ρόλο και το οικονομικό, το οποίο αποτελεί μόνιμο βραχνά.http://www.politis-sports.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου