OLYMPIAKOS

OLYMPIAKOS
Ιδρυθηκε το 1931, Πρωταθλητης 1967, 1969, 1971 ,Κυπελλουχος 1977

Τετάρτη 6 Ιουλίου 2011

«Θα περάσουμε τα κριτήρια»

Αισιοδοξία επικρατεί στον Ολυμπιακό πως η ομάδα θα καταφέρει να περάσει τα κριτήρια της ΟΥΕΦΑ χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα. «Θέσαμε σαν συμβούλιο πως όποιες κινήσεις μας γίνουν, να μην τίθεται σε κίνδυνο η μη συμμόρφωση με τα κριτήρια. Νομίζω ότι θα περάσουμε τον σκόπελο του καλοκαιριού με επιτυχία», επισήμανε στον Super ΣΠΟΡ FM ο αντιπρόεδρος των «μαυροπρασίνων» Νίκος Νουρής.

Έγινε η πρώτη επίσημη συνεδρία της εταιρείας και η ηγετική ομάδα παραμένει ίδια με αυτήν που ήταν μέχρι πρότινος του σωματείου, πρόεδρος είναι ο Πέτρος Σάββα με τους συνεργάτες του, όμως έχει εμπλουτιστεί το διοικητικό σχήμα με κάποιες προσωπικότητες που θα βοηθήσουν τον Ολυμπιακό. Όπως ανέφερε ο κ. Νουρής τα ονόματα τους θα ανακοινωθούν σε μεταγενέστερο στάδιο.

Όσον αφορά την προετοιμασία: «Είναι πολύ νωρίς για συμπεράσματα. Οι προπονήσεις συνεχίζονται και τη Δευτέρα έχουμε την πρώτη επίσημη. Σήμερα το απόγευμα εκτός απροόπτου θα είναι στην προπόνηση ο Βίγια και ο Κάστρο. Αναμένουμε την ερχόμενη εβδομάδα να έρθουν οι Μαχόπ και Αουρέλιο».

Για το θέμα του Ντεντέ: «Η υποχρέωση καταβολής των χρημάτων αφορά τον ποδοσφαιριστή και αυτόν βαραίνει. Ο Ολυμπιακός απλά περιμένει την καταβολή της ρήτρας που υπάρχει για την απελευθέρωση του. Αυτό ζητήσαμε και αυτό αναμένουμε να γίνει».

Στον Ολυμπιακό συνεχίζουν να γίνονται επαφές για κεντρικό αμυντικό. Στη λίστα βρίσκονται τρία ονόματα ποδοσφαιριστών με έναν εξ’ αυτών να έχει την προτεραιότητα. Εξελίξεις αναμένονται εντός των επόμενων ημερών.

Μαρίνα Αργυρούhttp://sport-fm.com.cy

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου