OLYMPIAKOS

OLYMPIAKOS
Ιδρυθηκε το 1931, Πρωταθλητης 1967, 1969, 1971 ,Κυπελλουχος 1977

Κυριακή 10 Ιουλίου 2011

«Πάμε για το καλύτερο»( απο http://sport-fm.com.cy)

Παραμονές της επίσημης έναρξης της προετοιμασίας και στον Ολυμπιακό είναι όλα έτοιμα για την αυριανή ημέρα. Οπως είναι γνωστό, στις 18:00 θα δοθεί διάσκεψη τύπου στα Μ.Μ.Ε, στην οποία θα μιλήσουν ο πρόεδρος Πέτρος Σάββα και ο κόουτς Νίκος Παπαδόπουλος.

Η SPORTDAY επικοινώνησε με το διοικητικό ηγέτη των «μαυροπρασίνων», ο οποίος έδειχνε σχετικά άνετος, λόγω του ότι βλέπει το σχεδιασμό της ομάδας να είναι πολύ κοντά στην ολοκλήρωσή του, αλλά και επειδή η διοίκηση έχει καταφέρει να κάνει ότι έπρεπε για να περάσει το σωματείο τα κριτήρια της UEFA.

Αναλυτικά ο Πέτρος Σάββα μας είπε: «Νιώθω ότι είμαστε έτοιμοι να μπούμε και επίσημα πλέον στην προετοιμασία. Εχουμε σχεδόν ολοκληρώσει το σχεδιασμό, από τον οποίο λείπει ο αντικαταστάτης του Ζοάο Πάολο, αλλά πιστεύω ότι μέχρι την αναχώρηση της ομάδας για το Ελατοχώρι θα βρεθεί. Φέραμε ποδοσφαιριστές, τους οποίους ζήτησε ο προπονητής μετά που είδε τα κενά και γενικά τις αδυναμίες από την περσινή περίοδο.

Μπορώ να σας πω ότι συνεργαστήκαμε άψογα με το νέο κόουτς, ο οποίος γνώριζε τα οικονομικά δεδομένα και συμβιβάστηκε μαζί μας. Από εκεί και πέρα θα περιμένουμε να δούμε στο γήπεδο τη δυναμικότητα της ομάδας.

Ο στόχος μας είναι να πετύχουμε το καλύτερο δυνατό και ασφαλώς κάτι καλύτερο από πέρσι. Χρειαζόμαστε τον κόσμο στο πλευρό μας και ελπίζουμε ότι αύριο στο ΓΣΠ θα δώσει δυναμικό παρών για να στείλει το μήνυμα σε ποδοσφαιριστές και τεχνική ηγεσία».

Στην αυριανή πρώτη ίσως να δώσει παρών και ο Αουρέλιο, αφού ο Βραζιλιάνος κατέβαλε προσπάθεια για να έρθει σήμερα στην Κύπρο. Οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές είναι πανέτοιμοι για να μπουν από αύριο σε φουλ ρυθμούς.

Στο μεταξύ μετά και την απόκτηση του 33χρονου Ισπανού κεντρικού αμυντικού Πάμπλο Άμο Αγκουάδο, δημιουργείται «συμφόρηση» στη θέση αυτή και πιθανόν να αποχωρήσει ένας ποδοσφαιριστής. Αν γίνει αυτό, τότε ίσως να πάει «θύμα» ο Λίο Μπονφίμ.

Ανδρέας Ανδρέου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου