OLYMPIAKOS

OLYMPIAKOS
Ιδρυθηκε το 1931, Πρωταθλητης 1967, 1969, 1971 ,Κυπελλουχος 1977

Παρασκευή 5 Αυγούστου 2011

Μοντάρει την 11άδα ο κόουτς

Κράτησε πολλές σημειώσεις ο Νίκος Παπαδόπουλος για το φιλικό με την Ξάνθη το οποίο λειτουργεί σαν εργαλείο στην προσπάθειά του να καταλήξει στην ομάδα που θα ξεκινήσει το νέο ποδοσφαιρικό πρωτάθλημα. Αυτό θα κάνει και στη συνέχεια με άλλα τέσσερα φιλικά που ακολουθούν και τα οποία θα βοηθήσουν τον Ελλαδίτη κόουτς να βγάλει τελικά συμπεράσματα για την ομάδα του Ολυμπιακού.

Αύριο στις 18:00 στο ΓΣΖ οι «μαυροπράσινοι» θα αναμετρηθούν με την Αλκή, στη συνέχεια και συγκεκριμένα την ερχόμενη Τετάρτη αντιμετωπίζουν τον Εθνικό Άχνας στο Μακάρειο ενώ το Σάββατο 13 Αυγούστου, πάλι στο Μακάρειο θα αγωνιστούν με τον Ερμή.

Το τελευταίο φιλικό, είναι προγραμματισμένο να γίνει το Σάββατο 20 Αυγούστου με τη Δόξα, πάλι στο Μακάρειο. Πρόκειται για μια δυνατή φιλική τετράδα την οποία θέλουν να αξιοποιήσουν στον Ολυμπιακό για να ριχθούν πανέτοιμοι στην κούρσα του νέου πρωταθλήματος.

Παράλληλα με την προετοιμασία της δικής του ομάδας, ο Νίκος Παπαδόπουλος με τη βοήθεια των συνεργατών του, έχει ξεκινήσει να βλέπει τις άλλες ομάδες, ώστε να μαζέψει όσα περισσότερα στοιχεία γίνεται ενόψει των αναμετρήσεων τους.

Όσον αφορά το ρόστερ του Ολυμπιακού, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου αναμένεται να μείνει ως έχει. Τα τελευταία 24ωρα πάντως αναπτύχθηκε φημολογία για πιθανή επιστροφή του Ζοάο Πάολο, ο οποίος δεν έχει καταφέρει να μπει στο ρυθμό της ομάδας του στο Αζερμπαϊτζάν και εκδήλωσε επιθυμία να φορέσει ξανά τη μαυροπράσινη φανέλα.

Είναι ένα ενδεχόμενο το οποίο ασφαλώς και δεν αφήνει κανέναν αδιάφορο, αλλά πρέπει να βρεθεί και ο τρόπος στο οικονομικό μέρος για να γίνει κατορθωτή η επανένταξη του Πορτογάλου επιθετικού.

Στο αγωνιστικό μέρος, ο Νίκος Νικολάου κατάφερε από την Τετάρτη να μπει στο ρυθμό των προπονήσεων αλλά είναι άγνωστο αν θα αγωνιστεί στο φιλικό με την Αλκή από το οποίο θα απουσιάσει ο Παβλόφς, αφού αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού.

http://sport-fm.com.cy/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου