OLYMPIAKOS

OLYMPIAKOS
Ιδρυθηκε το 1931, Πρωταθλητης 1967, 1969, 1971 ,Κυπελλουχος 1977

Δευτέρα 1 Αυγούστου 2011

Σε εφαρμογή τρίτο στάδιο προετοιμασίας(Φιλικό με Ξάνθη)

Επέστρεψε στα πάτρια εδάφη η αποστολή του Ολυμπιακού μετά και την ολοκλήρωση του δεύτερου και βασικού σκέλους προετοιμασίας του. Έτσι λοιπόν από σήμερα μπαίνει σε εφαρμογή το τρίτο και τελευταίο σκέλος προετοιμασίας όπου μέσω των φιλικών αναμετρήσεων θα γίνει προσπάθεια ώστε να μονταριστεί όσο το δυνατό καλύτερα η ομάδα πριν την έναρξη του νέου ποδοσφαιρικού μαραθωνίου.

Το σημερινό πρόγραμμα περιλαμβάνει μία προπόνηση και αυτό έγκειται στο γεγονός ότι ο Νίκος Παπαδόπουλος θέλει σιγά-σιγά να χαλαρώσει την ένταση των προπονήσεων για λυθούν τα πόδια των ποδοσφαιριστών.

Πρώτο φιλικό επί κυπριακού εδάφους ως γνωστό είναι ορισμένο για αύριο στις 18:00 στο Γ.Σ.Π, κόντρα στην πρώην ομάδα του Νίκου Παπαδόπουλου Skoda Ξάνθη. Όπως εύκολα αντιλαμβάνεστε το εν λόγω φιλικό πέραν των συμπερασμάτων του Ελλαδίτη τεχνικού θ΄ αποτελεί ένα γερό τεστ κριτικής από τους φίλους της ομάδας που αδημονούν να δουν σε συνθήκες αγώνα το νέο Ολυμπιακό.

Τέλος όσον αφορά τα τελευταία αγωνιστικά νέα σήμερα και δη στην απογευματινή προπόνηση θα διαφανεί εάν και εφόσον οι Κενμόγκνε και Νικολάου θα είναι σε θέσει να πάρουν χρόνο συμμετοχής στο αυριανό φιλικό. Αντίθετα, σίγουρος απών θα είναι ο Παουλίνιο που ταλαιπωρείται από θλάση στους προσαγωγούς.

Παναγιώτης Χριστοφή http://www.protathlima.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου