OLYMPIAKOS

OLYMPIAKOS
Ιδρυθηκε το 1931, Πρωταθλητης 1967, 1969, 1971 ,Κυπελλουχος 1977

Τρίτη 2 Αυγούστου 2011

Τεστ στο ΓΣΠ με την Ξάνθη ,Να ειμαστε ολοι εκει αποψε

Ο Ολυμπιακός θα δώσει σήμερα το πρώτο του φιλικό επί κυπριακού εδάφους. Οι «μαυροπράσινοι» θα αντιμετωπίσουν στις 20:00 στο ΓΣΠ την Ξάνθη, στο πιο γερό τεστ του καλοκαιριού.
Πρόκειται για μία καλή ευκαιρία για τους φίλους της ομάδας της Λευκωσίας, ώστε να παρακολουθήσουν ιδίοις όμμασι για πρώτη φορά τα νέα αποκτήματα της ομάδας τους.Οι Άμο, Αουρέλιο, Κάστρο, Παβλόφς, Βίγια και Μιροσάβλιεβιτς θα είναι παρόντες στο σημερινό φιλικό. Αντίθετα, από το αποψινό ματς θα απουσιάσει ο Παουλίνιο, ενώ η παρουσία των Νικολάου και Κενμόγκνε είναι αμφίβολη.

Ο πρώτος πραγματοποίησε ελαφρύ τρέξιμο στη χθεσινή προπόνηση, η οποία έγινε στο Μακάρειο. Οι πιθανότητες χρησιμοποίησής του είναι λίγες. Αντίθετα, ο Καμερουνέζος επιθετικός ακολούθησε το πρόγραμμα της υπόλοιπης ομάδας και αναμένεται ότι θα πάρει χρόνο συμμετοχής στο σημερινό ματς. Ο Νίκος Παπαδόπουλος αναμένεται ότι θα χρησιμοποιήσει όλους τους ποδοσφαιριστές που έχει στη διάθεσή του. Να σημειώσουμε ότι η τιμή εισόδου για το σημερινό φιλικό με την Ξάνθη είναι 10 ευρώ. http://www.sentragoal.com.cy

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου