OLYMPIAKOS

OLYMPIAKOS
Ιδρυθηκε το 1931, Πρωταθλητης 1967, 1969, 1971 ,Κυπελλουχος 1977

Σάββατο 13 Αυγούστου 2011

«Αν βρω κάτι καλό...»

Λένε ότι ένας προπονητής ο οποίος σέβεται τον εαυτό του πάντοτε ψάχνεται για περεταίρω ενίσχυση της ομάδας του. Αυτό κάνει ο τεχνικός του Ολυμπιακού Νίκος Παπαδόπουλος, παρά το γεγονός ότι το ρόστερ του θεωρητικά είναι συμπληρωμένο. Ο Ελλαδίτης προπονητής μίλησε στο «Goal» για τον πρώτο μήνα παρουσίας του στον Τακτακαλά, αφήνοντας παράλληλα «ανοικτό παράθυρο» για ακόμη μία μετεγγραφή.«Σαφέστατα έχω καλύτερη άποψη για την ομάδα μετά από ένα μήνα που δουλεύουμε με τα παιδιά. Στα φιλικά, όπως συμβαίνει σε όλες τις ομάδες, στα πρώτα ματς ήμασταν πίσω, αλλά παιχνίδι με παιχνίδι ανεβαίνουμε», είπε αρχικά.

Επιχειρώντας να αναλύσει αυτά που εντόπισε στα πέντε ματς προετοιμασίας των «μαυροπρασίνων», ακούστηκε περισσότερο αισιόδοξος για την επίθεση της ομάδας του. «Την επίθεση δεν τη φοβάμαι καθόλου. Πιστεύω ότι σε αυτό το κομμάτι του παιχνιδιού θα πάμε καλά στη νεα σεζόν. Αλλού είναι που θέλει δουλειά η ομάδα…».

Ζητήσαμε να εξηγήσει τους προβληματισμούς του και ο ίδιος σημείωσε: «Από την πρώτη στιγμή που ήρθα στην Κύπρο, μίλησα για βελτίωση στην άμυνα. Βλέπω ότι ακόμα χρειαζόμαστε αρκετή δουλειά και εκεί είναι που πονάμε. Στις προπονήσεις προσπαθούμε σε καθημερινή βάση, ώστε να επιτευχθεί το καλύτερο αποτέλεσμα στη μεσοαμυντική λειτουργία της ομάδας».

«Πιστεύετε, όμως, ότι πέρα από την προσπάθεια που γίνεται, χρειάζεται η απόκτηση ακόμη ενός ποδοσφαιριστή;», ήταν η επόμενη ερώτησή μας. «Αν βρω κάτι καλό στο μεσοαμυντικό χώρο, θα εισηγηθώ την απόκτησή του, αρκεί το ποσό που θα απαιτείται να βρίσκεται εντός των οικονομικών μας δυνατοτήτων. Έχω επίγνωση των δεδομένων του συλλόγου, γι' αυτό και εγώ με τη σειρά μου οφείλω να προσαρμοστώ βάσει αυτών».

Αναφορικά με τον τραυματισμό του Κενμόγκνε, είπε ότι επανεντάχθηκε στις προπονήσεις και ότι θα του δώσει χρόνο συμμετοχής στη φιλική αναμέτρηση με τους «φτεροπόδαρους».http://www.sentragoal.com.cy/article.asp?catid=19182&subid=2&pubid=128748897

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου