OLYMPIAKOS

OLYMPIAKOS
Ιδρυθηκε το 1931, Πρωταθλητης 1967, 1969, 1971 ,Κυπελλουχος 1977

Τετάρτη 31 Αυγούστου 2011

Δεν αποκλείεται να ανακοινώσει επιθετικό

Δεν αποκλείεται μέχρι απόψε (31/08) τα μεσάνυκτα που λήγει η μεταγραφική περίοδος του καλοκαιριού ο Ολυμπιακός να ανακοινώσει την απόκτηση ενός επιθετικού. Συγκεκριμένα και σύμφωνα με πληροφορίες ο Ολυμπιακός βρισκόταν σε επαφές με τον Σενεγαλέζο Μούσα Κόιτα, ο οποίος βρισκόταν ψηλά στη λίστα προτιμήσεων του Νίκου Παπαδόπουλου, όμως τελικά δεν βρέθηκε κοινό έδαφος συνεργασίας καθώς προέβαλε υψηλές οικονομικές απαιτήσεις.

Η ομάδα του «Τακτακαλά» βρίσκεται σε συζητήσεις και με άλλους επιθετικούς και αν καταλήξει με κάποιον απ’ αυτούς μέχρι απόψε θα υπάρξει επίσημη ανακοίνωση.

Όσο αφορά την προετοιμασία της ομάδας, χθες (30/08) οι ποδοσφαιριστές του Ελλαδίτη τεχνικού πέρασαν από εργομετρικές εξετάσεις και σήμερα θα επιστρέψουν στις προπονήσεις όπου απών θα είναι οι τραυματίες Ντουάρτε και Νικολάου. Ο Ντουάρτε ο οποίος ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα αναμένεται να ενσωματωθεί μαζί με την υπόλοιπη ομάδα την Δευτέρα (05/08), ενώ ο Νικολάου του οποίου ο τραυματισμός ήταν πιο σοβαρός απ’ ότι έδειχναν οι αρχικές εκτιμήσεις για τις επόμενες 10 μέρες θα ακολουθεί ειδικό πρόγραμμα προπόνησης. http://www.24sports.com.cy/index.php?pageaction=kat&modid=1&artid=16438

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου