OLYMPIAKOS

OLYMPIAKOS
Ιδρυθηκε το 1931, Πρωταθλητης 1967, 1969, 1971 ,Κυπελλουχος 1977

Τετάρτη 24 Αυγούστου 2011

«Ακόμα πιο ψηλά»

Είναι από τις ελπίδες του Ολυμπιακού για να αποτελέσει βασικό στέλεχος της ομάδας τα επόμενα χρόνια. Παίκτης που προπονείται με την πρώτη ομάδα εδώ και μία τετραετία, έπαιξε σχεδόν σε όλα τα παιχνίδια των πλέι οφ της προηγούμενης χρονιάς και πριν από λίγο καιρό φόρεσε τα χακί για να υπηρετήσει την πατρίδα παράλληλα με τον Ολυμπιακό.

Ο λόγος για το 17χρονο Πιέρο Σωτηρίου που μας μίλησε για τον προσωπικό στόχο αλλά και αυτόν του Ολυμπιακού ενόψει νέου πρωταθλήματος.

«Αυτό που σίγουρα θέλουμε όλοι στον Ολυμπιακό είναι η ομάδα να πάει ακόμα καλύτερα από πέρσι, να πάει πιο ψηλά. Όπως κάθε αρχή, έτσι και η αναμέτρηση με την Αναγέννηση μόνο εύκολη δεν είναι, όμως θέλουμε τη νίκη για να κάνουμε ποδαρικό στις επιτυχίες για το νέο πρωτάθλημα. Αυτός θα είναι ο στόχος στο ΓΣΠ την Κυριακή» ανέφερε ο νεαρός Κύπριος επιθετικός που έκανε αναφορά και για τον προπονητή του, Νίκο Παπαδόπουλο.

«Είναι γεγονός ότι τον γνωρίζουμε μόλις τρεις μήνες, όμως μας έδειξε από την πρώτη στιγμή ότι έχει πολύ διάθεση για δουλειά. Είναι εξαιρετικό το δείγμα που έχουμε μέχρι σήμερα και πιστεύω ότι η παρουσία του θα βοηθήσει σημαντικά» ανέφερε ο Σωτηρίου, που τόνισε ότι ο Ελλαδίτης τεχνικός δίνει ιδιαίτερη σημασία στους νεαρούς.

«Είναι κοντά μας, μας βοηθάει, μας μιλάει περισσότερο κάποιες φορές και δείχνει μέσα από τη δουλειά του ότι έχει διάθεση να βοηθήσει τους νεαρούς που έχει ο Ολυμπιακός» το σχόλιο.

Για τον προσωπικό στόχο του, ο νεαρός ποδοσφαιριστής τόνισε ότι θέλει να παίξει ποδόσφαιρο για να ανταποδώσει παράλληλα την εμπιστοσύνη σε όσους τον στήριξαν τα τελευταία χρόνια. Ο Σωτηρίου δεν δυσκολεύτηκε να απαντήσει στο ερώτημα για την αγαπημένη θέση στο γήπεδο.

«Προτιμώ να αγωνίζομαι σαν σέντερ φορ, ενώ μπορώ να τα καταφέρω και σε πιο ελεύθερο ρόλο πίσω από την κορυφή της επίθεσης», το σχόλιο.http://sport-fm.com.cy/index.php?option=com_content&view=article&id=5794:l--r&catid=14:2011-05-12-06-24-56&Itemid=17

Άλκης Μπότσος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου