OLYMPIAKOS

OLYMPIAKOS
Ιδρυθηκε το 1931, Πρωταθλητης 1967, 1969, 1971 ,Κυπελλουχος 1977

Παρασκευή 26 Αυγούστου 2011

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΠΟ ΠΑΝΣΥΦΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

ΟΛΥΜΠΙΑΚΕ,

Στις 28 Αυγούστου, Κυριακή, στις 19:00, η νέα ποδοσφαιρική χρονία για την ομάδα μας ξεκινά. Αντίπαλος σε αυτό τον σταθμό θα είναι η ομάδα της Αναγένησης Δερύνειας, στο ΓΣΠ.

Το ΠΑΡΩΝ σου στον αγώνα επιβάλλεται! ΟΛΟΙ πρέπει να είμαστε εκεί για να δείξουμε στους παίχτες και στον προπόνητη μας την υποστήριξη μας και να τους δώσουμε την απαραίτητη δύναμη για την αρχή ενός δύσκολου πρωταθλήματος. Οι παίχτες της ομάδας μας έδειξαν πέρσι ότι μπορούν και θέλουν να αφήσουν δουλεία στην ομάδα μας. Ας τους στηρίξουμε.

Το γήπεδο πρέπει να είναι κατάμεστο. Δε πρέπει να σταματήσουμε λεπτό να εμψυχώνουμε την ομάδα μας, κόσμια πάντα και χωρίς υπερβολές. Παράκληση του Συνδέσμου Φιλάθλων είναι όπως όλοι όσοι έχετε προμηθευτεί σημαίες από προηγούμενες χρονιές να τις φέρετε στο γήπεδο. Όλοι με φανέλες του Συ.Φι., πράσινες και μαύρες. Είμαστε όλοι ένα σύνολο με ένα κοινό παρονομαστή, την ομάδα μας.

Το κατάστημα της ομάδας μας μετά από αρκετά χρόνια θα λειτουργήσει και πάλι κανονικά. Θα υπάρχουν φανέλες του ΣΥ.ΦΙ. προς €5.00, το νέο μας κασκόλ προς €10.00 και η νέα εμφάνιση της ομάδας μας, όπως και πολλά άλλα πράγματα. Βοηθάτε την ομάδα μας με την αγορά αυτών των προϊόντων χαρίζοντας επίσης και μια ομορφότερη εικόνα στην κερκίδα μας.

Όσοι δεν έχετε παραλάβει τα εισητήρια διαρκείας σας θα έχετε την ευκαιρία να τα πάρετε έξω από το γήπεδο. Για την δική σας ευκολία προσέλθετε να τα παραλάβετε τουλάχιστον 30 λεπτά πριν την έναρξη του αγώνα για να μην υπάρξουν οι όποιες αχρείαστες καθυστερήσεις.

ΠΑΝ.ΣΥ.ΦΙ ΤΑΚΤΑΚΑΛΑΣ 1931
ΜΙΑ ΖΩΗ ΜΑΖΙ ΚΟΝΤΑ ΣΟΥ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου