OLYMPIAKOS

OLYMPIAKOS
Ιδρυθηκε το 1931, Πρωταθλητης 1967, 1969, 1971 ,Κυπελλουχος 1977

Τρίτη 23 Αυγούστου 2011

«Μακριά από άγχος»

Το «άγχος» της πρώτης αγωνιστικής είναι πάντα ένας παράγοντας που μπορεί να προβληματίσει και όπως δηλώνει στη SPORTDAY ο αρχηγός του Ολυμπιακού Νίκος Νικολάου, θα πρέπει να ξεπεραστεί έτσι ώστε να έρθει το πρώτο τρίποντο της χρονιάς.

«Κάθε αρχή και δύσκολη. Μέσα στο «σπίτι» μας και με βάση αυτό που βλέπω τόσο στις προπονήσεις όσο και στα αποδυτήρια γενικότερα, θεωρώ ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε. Αυτό το άγχος που φυσιολογικά υπάρχει για κάθε πρεμιέρα θα πρέπει να ξεπεραστεί ανώδυνα και έτσι να πάρουμε τη νίκη με την Αναγέννηση» ανέφερε ο Νικολάου που τονίζει ότι ο Ολυμπιακός έχει ανεβάσει απόδοση τον τελευταίο καιρό.

«Ανέβηκε η ομάδα στα τελευταία φιλικά, είναι κάτι που όλοι το βλέπουν και οφείλεται κυρίως στο γεγονός ότι όλοι πλέουν έχουμε κατανοήσει αυτό που θέλει ο προπονητής μας μέσα στο γήπεδο» το σχόλιο του αρχηγού που επανέλαβε ότι ο Ολυμπιακός θα είναι πανέτοιμος στην πρεμιέρα.

Ο Νίκος Νικολάου είναι ο πρώτος αρχηγός του Ολυμπιακού, με τους Έλντερ Σόουζα, Πέδρο Ντουάρτε και Κάστρο να συμπληρώνουν την τετράδα.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο Νίκος Παπαδόπουλος θα έχει τουλάχιστον δύο απουσίες ενόψει Αναγέννησης.

Ο Ντουάρτε εξακολουθεί να έχει κάποια μικροπροβλήματα και θα κάνει αγώνα δρόμου για να προλάβει το παιχνίδι, ενώ το ίδιο ισχύει και για τον νεαρό τερματοφύλακα Κωνσταντίνο Παναγή, που είχε θλάση και από χθες άρχισε να προπονείται κανονικά.

Αντίθετα από χθες άρχισε να ανεβάζει ρυθμούς ο Πάμπλο Άμος και φαίνεται ότι τελικά θα είναι στις επιλογές του Ελλαδίτη τεχνικού.

Ο Νίκος Παπαδόπουλος έχει ρίξει τον εξαντλητικό ρυθμό στις προπονήσεις των τελευταίων ημερών αφού θέλει η ομάδα να παρουσιαστεί «φρέσκια» στην αναμέτρηση κατά την πρεμιέρα. Ο Ελλαδίτης τεχνικός είναι ικανοποιημένος από την εικόνα στα πρόσφατα φιλικά και πλέον θέλει αυτό να το δει να επαναλαμβάνεται και στο πρωτάθλημα, εκεί άλλωστε που ουσιαστικά μετράει μία νίκη.



Άλκης Μπότσοςhttp://sport-fm.com.cy/index.php?option=com_content&view=article&id=5724:l--r&catid=14:2011-05-12-06-24-56&Itemid=17

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου