OLYMPIAKOS

OLYMPIAKOS
Ιδρυθηκε το 1931, Πρωταθλητης 1967, 1969, 1971 ,Κυπελλουχος 1977

Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου 2011

Καλη εμφανιση με ισοπαλο αποτελεσμα στην Λαρνακα(1-1)

Σαφως πιο ανεβασμενος απο την πρωτη αγωνιστικη ο Ολυμπιακος παιζοντας εκτος εδρας με την ευρωπαια Αεκ εφερε ισοπαλια 1-1,παιζοντας κατα διατηματα αρκετα καλο και στρωτο ποδοσφαιρο θυμιζωντας λιγο τον περσινο Ολυμπιακο.
Στον αγωνα τωρα η ομαδα ξεκινησε με τουσ Παβλοφς,Μπαιτς,Πινα,Παουλινιο,Αουρελιο,Σοουχα,Μερσιο,Αντρε,Κενμονε,Τσιντι και Μιρο.
Φασεις και γκολ: Ιδανικό ξεκίνημα για την ομάδα της Λάρνακας. Πριν καλά καλά συμπληρωθεί ένα λεπτό στην αναμέτρηση η ομάδα του Τον Κάανεν ευτύχησε να… ανοίξει το σκορ, όταν ο Λίνσεν λίγο έξω από τη μεγάλη περιοχή με αριστερό σουτ νίκησε τον Παβλόφ κι… έγραψε το 1-0.

Παρά το "γρήγορο" γκολ της ΑΕΚ, όμως, το παιχνίδι κινήθηκε στη μετριότητα μέχρι και στο 39΄, αφού η μοναδική φάση που καταγράφηκε μπροστά από τις δύο εστίες ήταν στο 23΄ ένα μακρινό σουτ του Αουρέλιο, που απέκρουσε ο Νέγκρι.

Η επόμενη καλή στιγμή ήταν, λοιπόν, στο 39΄ και πάλι για τους "μαυροπράσινους", οι οποίοι ισοφάρισαν με κεφαλιά του Μιροσάβλιεβιτς -έπειτα από εκτέλεση φάουλ του Αουρέλιο από δεξιά-, ο οποίος ξέφυγε από τον Ντε Κλερ κι έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Νέγκρι, με τους "κιτρινοπράσινους" να προσπαθούν να... απαντήσουν με το Λίνσεν δύο λεπτά αργότερα, χωρίς ωστόσο αποτέλεσμα.

Στην επανάληψη, το παιχνίδι... πήρε φωτιά, με τις δύο ομάδες να... ανεβάζουν στροφές και να χάνουν αρκετές ευκαιρίες για να πάρουν προβάσισμα στο σκορ. Αρχικά η γηπεδούχος... απείλησε την αντίπαλη εστία με το Μιρντάκοβιτς στο 54΄, με τον Ολυμπιακό να... απαντάει αρχικά στο 65΄ και στο 67΄ με τον Τσιντί να μην μπορεί να... νικήσει το Νέγκρι, όπως και ο Μιροσάβλιεβιτς στο 68΄. Ένα λεπτό αργότερα... ήταν η ΑΕΚ η ομάδα που απείλησε την αντίπαλη εστία με τη διπλή προσπάθεια του Κούλη Παύλου να μην... καρποφορεί, αφού σταμάτησε πάνω στον Παβλόφ, με τον Ολυμπιακό στο 75΄ να χάνει τη μεγαλύτερη ευκαιρία στην αναμέτρηση με τον Νέναντ Μιροσάβλιεβιτς, ο οποίος μόνος από το σημείο του πέναλτι πλάσαρε, αλλά ο Νέγκρι απέκρουσε με τα πόδια σε κόρνερ.

Απ' εκεί και πέρα, ο ρυθμός του αγώνα... έπεσε και σε συνδυασμό με τα αρκετά φάουλ και τις διακοπές στο παιχνίδι, το 1-1 παρέμεινε μέχρι και το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή, με αποτέλεσμα οι δύο ομάδες να πάρουν το δεύτερό τους βαθμό στο φετινό πρωτάθλημα MARFIN LAIKI.
Κίτρινες Κάρτες: Λίνσεν, Πρίσο - Παουλίνιο, Μέρσιο, Έλντερ, Τσιντί.

** "Κόπηκαν" 2.131 εισιτήρια.Tα 265 ηταν του Ολυμπιακου
Το γκολ του Λίνσεν στο 1΄ ήταν το πρώτο της ΑΕΚ στο φετινό πρωτάθλημα MARFIN LAIKI.

** Το γκολ του Μιροσάβλιεβιτς στο 39΄ ήταν το πρώτο του Ολυμπιακού στο φετινό πρωτάθλημα MARFIN LAIKI και συνάμα το πρώτο επίσημο του "τρελού καραφλού" με τη φανέλα της ομάδας της Λευκωσίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου