OLYMPIAKOS

OLYMPIAKOS
Ιδρυθηκε το 1931, Πρωταθλητης 1967, 1969, 1971 ,Κυπελλουχος 1977

Κυριακή 4 Σεπτεμβρίου 2011

ΑΠΟ ΕΝΑ ΗΜΙΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΝΙΚΗ ΓΙΑ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ

Ο Ολυμπιακός ήταν ο νικητής στην βραδινή αναμέτρηση του Σαββάτου (03/09) κόντρα στην Ανόρθωση με 3-2. Οι δύο ομάδες είχαν από ένα ημίχρονο, με την Ανόρθωση να σκοράρει δύο φορές στο πρώτο και τον Ολυμπιακό τρεις φορές στο δεύτερο και να παίρνει την νίκη. Ανεπίσημο ντεμπούτο για τον Μιχάλη Κωνσταντίνου.

Στο πρώτο μέρος η Ανόρθωση ήταν καλύτερη, δημιούργησε φάσεις και πέτυχε δύο γκολ με τους Βουτσίσεβιτς στο 33’ και Ράμος στο 39’.

Στην επανάληψη ο Ολυμπιακός επωφελήθηκε τις πολλές και μαζεμένες αλλαγές και πέτυχε από νωρίς τρια γκολ, ανατρέποντας το εις βάρος του 2-0 με τους Τσιντί σε 55’ και 57’ και Κενμόγκνε στο 60’.

Ο Στάνιμρ Στόιλοφ παρέταξε στο αρχικό σχήμα τους Σταχόβιακ, Λεϊβακαμπέσι, Άντιτς, Μάρτινς, Σπρόκελ, Κόλιν, Ανγκέλοφ, Βουτσίσεβιτς, Ρονκάτο, Ράμος και Λαμπόρδε. Στο 15’ ο Κωνσταντίνου αντικατέστησε τον Λαμπόρδε.

Στην επανάληψη αγωνίστηκαν και οι Κωνσταντίνου (Τ), Θεοδώρου, Ευθυμίου, Λαζάρου, Ανδρέου, Χατζηγεωργίου, Τσιόλας, Αντωνουδιού, Σταύρου, Ανδρέου, Ανδρικόπουλος, Κακά και Βασιλείου.

Ο Νίκος Παπαδόουλος παρέταξε τους Παβλόφς, Παουλίνιο, Μπάιτς, Ντε Πίνα, Αουρέλιο, Κάστρο, Σόουζα, Αντρέ, Κενμόγκνε, Μιροσάβλιεβιτς, Σωτηρίου, ενώ στην επανάληψη αγωνίστηκαν και οι Τσιντί, Χατζηγεωργίου, Καρκότης, Πολυκάρπου, Πιτζιολής, Νικολάου και Μαύρου.

*Η αλλαγή του Λαμπόρδε με τον Κωνσταντίνου μόλις στο 15', έγινε για λόγους τακτικής.
Author: Παπαδημητρίου Σταύρος http://kerkida.net/index.php?pageaction=ker&modid=1&artid=22732

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου