OLYMPIAKOS

OLYMPIAKOS
Ιδρυθηκε το 1931, Πρωταθλητης 1967, 1969, 1971 ,Κυπελλουχος 1977

Τρίτη 6 Σεπτεμβρίου 2011

Προβληματισμός για Κάστρο

Η εικόνα που έχει βγάλει μέχρι σήμερα ο Ολυμπιακός, τόσο στο ματς της πρεμιέρας με την Αναγέννηση αλλά όσο και στο φιλικό του Σαββάτου με την Ανόρθωση, έχει σκορπίσει ανησυχία στο «μαυροπράσινο» στρατόπεδο. Ο προβληματισμός είναι μεγάλος για κάποιους ποδοσφαιριστές όμως αυτός που είναι στην κορυφή της λίστας είναι ο Σέζαρ Κάστρο. Ο ποδοσφαιριστής που ήρθε με περγαμηνές από την Ελλάδα και αποτέλεσε μία δαπανηρή μεταγραφή, δείχνει μέχρι τώρα ότι δεν μπορεί να ανταποκριθεί στα καθήκοντά του, αφήνοντας ουσιαστικά μία «τρύπα» στη μεσαία γραμμή. Ο Νίκος Παπαδόπουλος που εισηγήθηκε τον παίκτη, σύμφωνα με πληροφορίες μας ενημέρωσε τη διοίκηση για την εικόνα του Κάστρο λέγοντας ουσιαστικά ότι η τωρινή κατάσταση του απέχει πάρα πολύ από την εικόνα που έβγαζε στην Ελλάδα. Από τη στιγμή όμως που δεν τίθεται θέμα αποδέσμευσης, ο Ελλαδίτης τεχνικός είναι αναγκασμένος να «ξυπνήσει» τον Κάστρο αλλιώς θα πρέπει να τον αφήσει στην κερκίδα και να ψάξει άλλες λύσεις για τη μεσαία γραμμή, κάτι που ασφαλώς μόνο εύκολο δεν είναι αν σκεφτούμε γιατί αποκτήθηκε ο Κάστρο.

Προβληματισμός υπάρχει και για τον Άμο, αφού ο παίκτης δείχνει επιρρεπής στους τραυματισμούς και οι διοικούντες περιμένουν ενημέρωση για την κατάστασή του.

Το σίγουρο είναι ότι για τους δύο παραπάνω ποδοσφαιριστές έχουν επενδυθεί σοβαρά ποσά όμως κανένας δεν έχει δικαιώσει το βιογραφικό που διαθέτουν.

Με τα δεδομένα που υπάρχουν στον Ολυμπιακό, το παιχνίδι με την ΑΕΚ εκτός του ότι είναι πολύ δύσκολο, ενδεχομένως να αποτελέσει προπομπό εξελίξεων σε όλα τα επίπεδα, αν η ομάδα δεν παρουσιάσει άμεσα βελτίωση. Αυτό το μήνυμα έχει περάσει στα αποδυτήρια αφού ουσιαστικά όλοι έχουν τεθεί προ των ευθυνών τους από τη διοίκηση, που έχει κάνει τα πάντα αυτό το καλοκαίρι για να ενισχύσει την ομάδα.http://sport-fm.com.cy/index.php?option=com_content&view=article&id=6655:2011-09-06-06-13-18&catid=14:2011-05-12-06-24-56&Itemid=17



Άλκης Μπότσος



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου