OLYMPIAKOS

OLYMPIAKOS
Ιδρυθηκε το 1931, Πρωταθλητης 1967, 1969, 1971 ,Κυπελλουχος 1977

Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου 2011

«Με μεγάλη προσπάθεια θα τα καταφέρουμε»

Δεν θα κατηγορήσει ποτέ τους ποδοσφαιριστές του μετά από μια κακή εμφάνιση, ανάφερε στην σημερινή (9/09) του δημοσιογραφική διάσκεψη στο Monaco Café ο Νίκος Παπαδόπουλος, που παρέθεσε ενόψει του αγώνα με την ΑΕΚ, για την οποία ότι πρόκειται για δύσκολο αντίπαλο που προέρχεται από θετικά αποτελέσματα και καλή ψυχολογία.

Αρχικά μίλησε ο Νίκος Νουρής που σημείωσε: «Ο Ολυμπιακός καλείται να αντιμετωπίσει το παιχνίδι αυτό, το οποίος έχει ψηλό δείκτη δυσκολίας. Να καλέσω τον κόσμο του Ολυμπιακού να στηρίξει την ομάδα στην Λάρνακα ούτως ώστε να επιστρέψουμε από τη Λάρνακα με ένα θετικό αποτέλεσμα ακόμη και τη νίκη».

Στη συνέχεια πήρε το λόγο ο προπονητής της ομάδας, Νίκος Παπαδόπουλος που τόνισε ότι ο αγώνας με την ΑΕΚ είναι δύσκολος, όμως θα δώσουν τα πάντα για τη νίκη. «Ξέρουμε ότι έχουμε ένα δύσκολο παιχνίδι με ένα αντίπαλο που έχει αρκετά παιχνίδια στα πόδια του και με καλή ψυχολογία, όμως εμείς έχουμε προετοιμαστεί σε αυτές τις δύο εβδομάδες για να διεκδικήσουμε να πάρουμε τη νίκη και με μεγάλη προσπάθεια πιστεύω θα τα καταφέρουμε. Δύο εβδομάδες δουλεύαμε πάρα πολύ. Βάλαμε τις βάσεις όλο αυτό το χρονικό διάστημα ώστε να έχουμε μία σταθερή πορεία. Αγωνιστικά υπάρχουν κάποια προβλήματα. Θεωρώ ότι αυτοί που θα παίξουν θα δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό».

Αγωνιστικά εκτός είναι οι Κάστρο και Καϊάδο λόγω προβλήματος στο γόνατό τους. «Θα τους περιμένουμε και σήμερα όπως και τον Νικολάου» είπε ο Νίκος Παπαδόπουλος. Πιθανόν να είναι εκτός και οι τρεις.

Στη συνέχεια ο Ελλαδίτης προπονητής πρόσθεσε: «Είναι σημαντικό να υπάρχουν όλοι στην προπόνηση για να υπάρχει και ανταγωνισμός».

Για τις δηλώσεις του μετά το παιχνίδι με την Αναγέννηση που παρά το αρνητικό αποτέλεσμα δήλωσε ευχαριστημένος από την προσπάθεια.
«Από την αρχή που ήρθα είπα ότι έχω μία φιλοσοφία να παίζουμε παιχνίδι πρωτοβουλίας. Στο παιχνίδι με την ΑΕΚ θα προσπαθήσουμε να εκμεταλλευτούμε τα μειονεκτήματα του αντιπάλου. Πρώτα με ενδιαφέρει η δικιά μου ομάδα. Σε όλους έχω εξηγήσει τη φιλοσοφία, δεν έχω να κερδίσω τίποτα μετά από ένα κακό αποτέλεσμα. Δεν θα κατηγορήσω ποτέ τους παίκτες μου. Χάσαμε κάποιες ευκαιρίες. Έχω γνώση μετά από ένα παιχνίδι αν έπαιξε καλά η ομάδα. Δεν είναι αυτές οι δυνατότητες της. Έχουμε ποιοτικό ρόστερ».

Για την πίεση σε σχέση με την περσινή χρονιά: «Την πίεση την αισθάνομαι εδώ και 25 χρόνια. Είναι αναπόφευκτο να έχεις πίεση σε αυτή τη δουλειά. Κάποια πράγματα από την περσινή χρονιά θέλω να τα βελτιώσω. Δεν θέλω συνέχεια να αναφέρομαι στην προηγούμενη σεζόν. Μπορεί μέσα από τη δουλειά να έχουμε καλύτερη πορεία από την περσινή.

Από την πλευρά του αρχηγός της ομάδας, Νίκος Νικολάου τόνισε: «Εμείς από την πλευρά μας, γνωρίζουμε τις δυνατότητες της ομάδας και ήδη έχω μιλήσει με τους παίκτες. Ο Ολυμπιακός δεν είναι αυτός που παρουσιάστηκε στην πρώτη αγωνιστική. Εμείς οι παίκτες από δικά μας λάθη χάσαμε το παιχνίδι. Δεν είχαμε την τελευταία πάσα και δεν κερδίσαμε ένα παιχνίδι που το ελέγχαμε πλήρως. Έχουμε μία πολύ καλή ομάδα και πιστεύουμε πολύ ότι μπορούμε να πάμε καλύτερα από πέρσι. Δουλεύουμε πάρα πολλά πράγματα που πέρσι δεν τα είχαμε. Με το δίκιο του ο κόσμος αγωνιά για το τι μπορεί να κάνει ομάδα. Θα πάρουμε τον Ολυμπιακό εκεί που του αξίζει».

Σχολιάζοντας σε τι θέματα βελτιώθηκε η ομάδα ανάφερε: «Περισσότερο σε θέματα αμυντικά και σε στατικές φάσεις. Και στον πρώτο παιχνίδι μας η Αναγέννηση έκανε δύο σουτ από το κέντρο. Το στοιχείο αυτό φάνηκε και από τα φιλικά. Πιστεύω ότι η καλύτερη επίθεση είναι η άμυνα. Δεν δώσαμε αυτό που μπορούσαμε να δώσουμε στην πρώτη αγωνιστική. Η ομάδα είχε ποιότητα αλλά δεν είχε καθαρή πάσα.

Σε ερώτηση προς τον Νίκο Νουρή αν θεωρεί ότι υπήρχε άδειασμα προς τον Νίκο Παπαδόπουλο για τα σχόλια μετά το παιχνίδι απάντησε: «Δεν υπάρχει άδειασμα. Αν με ρωτούσατε τώρα τα ίδια θα έλεγα. Υπάρχει εξαιρετική σχέση μεταξύ μας. Μετά την πρώτη αγωνιστική έγιναν όλα όσα έπρεπε να γίνουν».http://www.24sports.com.cy/index.php?pageaction=kat&modid=1&artid=17130

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου