OLYMPIAKOS

OLYMPIAKOS
Ιδρυθηκε το 1931, Πρωταθλητης 1967, 1969, 1971 ,Κυπελλουχος 1977

Κυριακή 4 Σεπτεμβρίου 2011

Πονοκέφαλος για τρεις

Σημαντικό κρίνεται το ξεκίνημα της ερχόμενης εβδομάδας στον Ολυμπιακό ενόψει και της αναμέτρησης της 2ης αγωνιστικής με αντίπαλο την ΑΕΚ στο ΓΣΠ. Σημαντική καθώς αναμένεται να διαφανεί κατά πόσον θα προλάβουν τη σημαντική αναμέτρηση ποδοσφαιριστές που συμπεριλαμβάνονται στον βασικό κορμό.

Ο πονοκέφαλος για τον Νίκο Παπαδόπουλο έχει να κάνει με τρεις ποδοσφαιριστές, με τις πιθανότητες τουλάχιστον μέχρι στιγμής να μην είναι με το μέρος τους. Πρόκειται για τους Πάμπλο Άμο, Νταβιντ Καιάδο και Νίκο Νικολάου οι οποίοι θα διανύσουν μεν αγώνα δρόμου για να προλάβουν τη σημαντική αναμέτρηση του ΓΣΖ όμως το ενδεχόμενο να βρεθούν στην αποστολή φαντάζει απομακρυσμένο. Βέβαια όπως προαναφέραμε πολλά θα ξεκαθαρίσουν από τις προπονήσεις της Δευτέρας και της Τρίτης, στις οποίες θα προσπαθήσουν να ανεβάσουν τις στροφές.http://sport-fm.com.cy/index.php?option=com_content&view=article&id=6536:2011-09-04-09-34-18&catid=14:2011-05-12-06-24-56&Itemid=17

Τα δεδομένα είναι κάπως καλύτερα για τους πρώτους δύο Άμο και Καιάδο σε σχέση με την κατάσταση του Νικολάου (μάλλον δεν προλαβαίνει) όμως και πάλι τίποτα δεν μπορεί να θεωρηθεί δεδομένο.

Από κει και πέρα οι υπόλοιποι είναι απόλυτα καλά, χθες η τεχνική ηγεσία είχε την ευκαιρία να δοκιμάσει διάφορα πρόσωπα και σχήματα στο φιλικό με την Ανόρθωση και αυτό που βγαίνει μέσα από την ομάδας είναι ότι ο Ολυμπιακός θα παρουσιαστεί σαφώς βελτιωμένος σε σχέση με το παιχνίδι της πρεμιέρας.

Χρίστος Χρίστου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου