OLYMPIAKOS

OLYMPIAKOS
Ιδρυθηκε το 1931, Πρωταθλητης 1967, 1969, 1971 ,Κυπελλουχος 1977

Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου 2011

«Θέλουμε νίκη έστω και με μισό μηδέν»

Νίκη με οποιονδήποτε τρόπο, θέλει ο Ολυμπιακός στο παιχνίδι με τον Απόλλωνα, όπως δήλωσε ο Νίκος Παπαδόπουλος, στην σημερινή (23/09) του καθιερωμένη δημοσιογραφική διάσκεψη, ενόψει του αγώνα για την 4η αγωνιστική.

Ο τεχνικός του Ολυμπιακού ανάφερε πως καθ’ όλη την διάρκεια της εβδομάδας για το συγκεκριμένο παιχνίδι, ενώ στις προπονήσεις που απομένουν θα δουλέψουν ακόμη περισσότερο εκεί που η ομάδα χρειάζεται βελτίωση. Όταν ρωτήθηκε ποια είναι αυτά, είπε πως είναι τα τελειώματα των φάσεων. Πρόσθεσε πως: «Είναι θέμα χρόνου να έρθει το γκολ γιατί υπάρχουν οι ποδοσφαιριστές που μπορούν να βάλουν την μπάλα στα δίκτυα». Ο Ελλαδίτης τεχνικός ανάφερε επίσης πως πρέπει να δώσουν συνέχεια στις καλές εμφανίσεις. «Παίξαμε πολύ καλά με το ΑΠΟΕΛ όμως δεχθήκαμε την βαριά ήττα. Θεωρώ ότι το κλειδί της νίκης είναι το μηδέν στην άμυνα γιατί η άμυνα χαρίζει τις νίκες. «Θέλουμε νίκη έστω και με μισό μηδέν», είπε μεταξύ άλλων.

Αναφέρθηκε και στην μέχρι τώρα πορεία της ομάδας του: «Θέλω να πάω λίγο πίσω, όταν ξεκινούσαμε την χρονιά. Τότε τόνισα ότι δεν φοβάμαι αυτή την ομάδα. Με ΑΕΚ και ΑΠΟΕΛ δείξαμε ότι η ομάδα είναι πολύ καλή, παίζει καλό ποδόσφαιρο και η βαθμολογική συγκομιδή μέχρι τώρα μας αδικεί.. Μπορούσαμε να έχουμε κι’ άλλους βαθμούς, αυτό δεν έγινε είτε από ατυχία, είτε από την ικανότητα του αντιπάλου. Δεν πρέπει να μένουμε μόνο στα κολακευτικά σχόλια αλλά χρειάζεται να έρθουν και οι βαθμοί. Αυτό θα προσπαθήσουμε να κάνουμε στο παιχνίδι με τον Απόλλωνα, είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι για εμάς, είναι μια κομβική στροφή και πρέπει να πάρουμε οπωσδήποτε τους τρεις βαθμούς που θα μας βοηθήσουν και βαθμολογικά και ψυχολογικά». http://www.24sports.com.cy/index.php?pageaction=kat&modid=1&artid=18220

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου