OLYMPIAKOS

OLYMPIAKOS
Ιδρυθηκε το 1931, Πρωταθλητης 1967, 1969, 1971 ,Κυπελλουχος 1977

Πέμπτη 15 Σεπτεμβρίου 2011

Πάνοπλος με ΑΠΟΕΛ

Με γεμάτο το «οπλοστάσιο» του, ο Νίκος Παπαδόπουλος προετοιμάζει την ομάδα του, ενόψει του ντέρμπι της Λευκωσίας με το ΑΠΟΕΛ. Η δυναμική του αντιπάλου ήταν δεδομένη και δεν χρειαζόταν η εμφάνιση απέναντι στην Ζενίτ για να ισχυροποιηθεί ακόμη περισσότερο αυτή η άποψη. Ο Ολυμπιακός θα κυνηγήσει απέναντι στους «γαλαζοκίτρινους» ότι καλύτερο μπορεί να αποκομίσει, δηλαδή βαθμό ή βαθμούς.

Η εικόνα που παρουσίασαν οι «μαυροπράσινοι» στο τελευταίο ματς με την ΑΕΚ, έδειξε σημαντική βελτίωση, που όλοι θέλουν σαφώς να διατηρηθεί στην συνέχεια του φετινού μαραθωνίου αλλά και γιατί όχι, να καλυτερεύσει ακόμη περισσότερο.

Απέναντι στο ΑΠΟΕΛ βεβαίως, δεν θα είναι εύκολο το έργο τους γι’ αυτό ίσως δούμε και ένα αναπροσαρμοσμένο πλάνο απ’ τον Ελλαδίτη τεχνικό, χωρίς όμως να ξεφεύγει πολύ απ’ την φιλοσοφία του.

Καϊάδο και Κάστρο προπονούνται πλέον σε κανονικούς ρυθμούς και η ομάδα είναι υπερπλήρης ενόψει του αγώνα για την 3η αγωνιστική.http://www.24sports.com.cy/index.php?pageaction=kat&modid=1&artid=17601

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου