OLYMPIAKOS

OLYMPIAKOS
Ιδρυθηκε το 1931, Πρωταθλητης 1967, 1969, 1971 ,Κυπελλουχος 1977

Τετάρτη 14 Σεπτεμβρίου 2011

ΣΕ ΑΓΩΝΑ ΑΠΟΛΛΩΝΑ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ «Καμπάνα» διότι επιτέθηκαν σε διαιτητή

Χρηματικά πρόστιμα ύψους 1200 ευρώ και 2500 ευρώ επέβαλε το Επαρχιακό Δικαστήριο Λεμεσού σε έναν 26χρονο και έναν 41χρονο ποδοσφαιρικό παράγοντα του Ολυμπιακού από τη Λευκωσία, κρίνοντάς τους ένοχους σε υπόθεση βίας στον ποδοσφαιρικό αγώνα Απόλλωνα - Ολυμπιακού, σύμφωνα με γραπτή δήλωση του Εκπροσώπου Τύπου της Αστυνομίας, Μιχάλη Κατσουνωτού.

Και οι δυο αποκλείστηκαν επίσης για έξι μήνες από αθλητικούς χώρους όταν διεξάγεται ποδοσφαιρικός αγώνας της ομάδας του Ολυμπιακού.

Οπως αναφέρει ο κ. Κατσουνωτός, τόσο ο 26χρονος, όσο και ο 41χρονος με τη λήξη του ποδοσφαιρικού αγώνα κυπέλλου, μεταξύ των ομάδων Απόλλων και Ολυμπιακού, που διεξήχθη στις 16/3/11 στο Τσίρειο Στάδιο, κινήθηκαν ή και επιτέθηκαν στο διαιτητή της συνάντησης διαμαρτυρόμενοι για τη διαιτησία, αλλά και σε μέλος της Αστυνομίας, υποπίπτοντας στη διάπραξη αδικημάτων.

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, ο 26χρονος αντιμετώπιζε κατηγορίες επίθεσης σε αγωνιστικό χώρο εναντίον μέλους της Αστυνομίας και παράνομης εισόδου σε αγωνιστικό χώρο και ο 41χρονος επίθεσης σε αγωνιστικό χώρο εναντίον μέλους της Αστυνομίας, επίθεσης εναντίον του διαιτητή του αγώνα, παρακώλυσης οργάνου της τάξης κατά τη δέουσα εκτέλεση του καθήκοντός του και απόδρασης από νόμιμη κράτησή του.

Με βάση τη απόφαση Δικαστηρίου, εξηγεί ο Εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας, τις μέρες που θα αγωνίζεται η ομάδα του Ολυμπιακού για χρονικό διάστημα έξι μηνών από την ημέρα επιβολής των ποινών, τα εν λόγω πρόσωπα κατά τη διάρκεια του αγώνα, θα παρουσιάζονται στην Αστυνομική Διεύθυνση Λευκωσίας και θα παραμένουν εκεί μέχρι την ολοκλήρωση της ποδοσφαιρικής συνάντησης.

Ως Αστυνομία χαιρετίζουμε την επιβολή αποτρεπτικών ποινών, αλλά και την άμεση εκδίκαση των υποθέσεων, στοιχεία απαραίτητα, μεταξύ άλλων, για την πρόληψη και πάταξη του φαινομένου της βίας στους αθλητικούς χώρους, καταλήγει ο κ. Κατσουνωτός.http://www.politis-news.com/cgibin/hweb?-A=211787&-V=articles

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου